HomeOverigPokémon (GO) fan gezocht met een (beetje) schrijfervaring

Pokémon (GO) fan gezocht met een (beetje) schrijfervaring

Blogger gezocht

We zijn heel lekker op weg om wat moois neer te zetten, de community op Facebook groeit met de dag en ook in de bezoekersaantallen van de website zit een stijgende lijn. Op dit moment doe ik het meeste werk alleen, maar hebben wel al twee Pokémon fans aangeboden te willen helpen waar ze kunnen, heel gaaf!

Omdat ik zelf geen fantastische schrijver ben en ik mij meer wil focussen op de functionaliteiten en design van de website ben ik op zoek naar nog iemand die het leuk lijkt om af en toe een stukje op de website en/of Facebook te schrijven. Op dit moment is er nog niet heel veel te vertellen over Pokémon GO, in het begin zul je dus een beetje creatief moeten zijn om iets te kunnen schrijven. Er wordt niet verwacht dat je dagelijks iets plaatst maar de site moet wel zoveel mogelijk in “beweging” blijven.

Vangt dat!?
Nu nog even niks, hihi

Hoe meld ik mij aan?
Stuur mij een berichtje op Facebook of plaats hier een reactie en vul je e-mailadres in, ik neem dan contact met je op.

Ik kan niet schrijven maar wil wel helpen!
Babbelen kan altijd, mocht je het gevoel hebben dat je op een andere manier iets toe kan voegen aan de site mag je ook reageren.