HomeOverigGraphics vs Gameplay

Graphics vs Gameplay

Pokémon GO

Met alle aandacht die Pokémon GO momenteel krijg is het logisch dat er ook mensen zijn die nog een beetje voorzichtig zijn of er zelfs helemaal geen vertrouwen in hebben dat Niantic iets goeds neer gaat zetten. “De trailer ziet er zo gelikt uit, dat gaat nooit zo werken”. Dit klopt helemaal, we gaan niet die Pikachu zien staan in een steegje, of die Charizard slapend op een steen in de heuvels van Limburg!

Dit wordt dus helemaal niks?
Laten we voorop stellen dat, net als bij vele eerdere Pokémon games, de gameplay vele malen belangrijker is dan dat het er gelikt uitziet. Natuurlijk zou het geweldig zijn als je werkelijk de Pokémon in de echte wereld ziet staan maar dat is niet waar het hier om gaat. Het gaat er om dat je straks een echte Pokémon trainer bent!

Is het nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan even de Ingress launch trailer en daarna deze in-game screenshot. Soortgelijk verschil moet je ook verwachten bij Pokémon GO.

Uiteindelijk is alles wat we nu doen nog speculeren maar wij zijn er van overtuigd dat hier iets heel cools uit gaat komen! In plaats van binnen zitten, vastgeroest aan je 3DS, gaan we straks weer naar dat Park waar je al jaren niet meer bent geweest en ga je nieuwe mensen ontmoeten.

Gotta catch ‘em all!

Pokémon GO interface mock-up