HomeNieuwsPokémon GO Beta informatie

Pokémon GO Beta informatie

1
Wat er tot dusver bekend is door het data-minen van de APK bestanden:

22
Pokémon
Er zijn 151 Pokémon data bestanden in het spel. Ze zijn allemaal Gen 1. Grote kans dat latere generaties later toegevoegd zullen worden. Alle Pokémon types, inclusief Fairy, Dark, en Steel zijn gevonden. 7 “natures” zijn ontdekt. Stoic, Guardian, Assassin, Raider, Protector, Sentry, and Champion. Schade variabelen zoals “PokemonAttack baseDef indivDef PokemonDefense” zijn ook gevonden in de bestanden. CP’s lijken uniek te zijn voor elke Pokémon. Hogere CP betekent moeilijker te vangen. CP staat waarschijnlijk voor “Combat Points

Trading
Al in de eerste trailers was te zien dat het mogelijk was om Pokémon te traden maar nu ze we het ook terug in de data-mine van het spel. De variablen “trade search, trade offer, trade response en trade result” zijn enkele die we hebben gevonden.

Evoluties
Evolutie werkt door “Evolution Shards” van wilde Pokémon te verzamelen. Deze shards worden dan weer “Evolution Stones”.

Moves
Tot nu toe zijn er 232 moves gevonden, waarvan 95 ‘quick’ moves zijn. Dit zijn moves die niet in de originele RGY games te vinden zijn, zoals Moonblast. WAARSCHIJNLIJK 2 moves per Pokémon. Dit is wel een aannamen. Er is een dodge functie. Moves hebben waarschijnlijk geen 100% accuracy.

Badges = Achievements.
Voorbeelden: Een bepaalde afstand lopen, aantal Pokédex entries, aan Pokémon gevangen, Forts (Gyms?) verslagen, Evoluties, Uitgebroede eggs, aantal gevechten, Pokestops bezocht, Unieke Pokestops, Pokeballs gegooid.

Statistieken
De game houdt verschillende statistieken bij zoals de afstand die je loopt. Dit kan egg-hatching beïnvloeden.

Trainer customization
Er is trainer customization. Beijk hier een voorbeeld skin. Er zijn in totaal 52 combinaties mogelijk.

PokéNav
Een variabele dat verband houdt met PokéNav is gevonden.

In-app aankopen
In-app aankopen gevonden: “ball”, “medicine”, “food” bundels en “gem packs”. Er zijn 4 tiers.

Items
Items die gevonden zijn in de bestanden zijn Pokeballs, Potions, Max Revive, 3 battle items, en 5 soorten Berries (Razz, Bluk, Nanab, Pinap, Wepear). Deze Berries zijn allemaal geïntroduceerd in Gen 3, en ze hebben geen battle effects in de main games. Verdeeld in 6 categorieën: Pokeball, Food(berries?), Medicine, Boost, Utilities, Camera.

Trainer level
De trainer level cap zit op 50. Inventory ruimte is 1000 voor items, en 500 voor Pokémon en eggs.

Gym Points
Een variabele genaamd “Gym Points” is gevonden. Het is nog niet duidelijk wat dit betekend.

Dag en nacht
Gebasseerd op de game map screenshots lijkt er een dag- en nachtcyclus te zijn.

Starters
Er zijn wat variable in de datamine gevonden die lijken te wijzen op een starter Pokémon, nog geen bevestiging hierop helaas. Wat wel bekend is dat je bij het begin 20 Pokeballs krijgt.

Menu
Het menu bevat: Pokédex, Pokémon, en Items.

Bron 1.
Bron 2.

1239

4567

8