HomePokedexDit is de shiny Clefairy familie in Pokemon GO!

Dit is de shiny Clefairy familie in Pokémon GO!

Een shiny Clefairy is zeldzaam, zo zeldzaam dat merendeel van de trainers er nog nooit één heeft kunnen vangen. Hoe deze shiny Clefairy familie eruit ziet en hoe je hem kan vangen? Dat lees je hier!

Shiny Clefairy familie

De shiny Clefairy familie is makkelijk te herkennen aan het verschil in de oortjes. Zo zijn ze voor de normale variant gewoon bruin, maar is de shiny variant wat opgespiced door de oortjes groen te kleuren:

shiny cleffa

shiny clefairy

shiny clefable

Lees ook:  Dit is de shiny Ralts familie in Pokémon GO!

Clefairy familie in Pokémon GO

Clefable staat niet bekend als hele sterke pokemon maar het Fairy-type dat ze zijn, is wel enigzins nuttig. Zo kun je Clefable makkelijk kwijt in een gym en kun je hem zelfs nog wel goed gebruiken in de Ultra league! De familie dook het eerst op in de eerste generatie van het spel. In onze Pokédex kun je meer pokemon families opzoeken.

Clefairy familie in PVP

De stats van Clefable zijn als volgt

Max CP Attack Defense Stamina
2755 178 162 216

 

De beste aanvallen om te leren zijn de fast aanval Pound in combinatie met Charged aanval Dazzling Gleam. Hiermee zou je zo’n 10.74 damage per second kunnen doen. Clefable is sterk tegen Fighting, Bug, Dark en Dragon types. Clefable is zwak tegen Poison en Steel types.