HomeOverigWat te doen tot de release?

Wat te doen tot de release?

Het duurt nog even voordat we los kunnen met Pokémon GO hier in Nederland, wat doen we tot het zover is? Wij hebben een aantal opties voor jullie opgesomd!

Wandelen / Hardlopen
Het is nog niet bevestigd maar men verwacht dat een aantal onderdelen in het spel vereist dat je een x aantal stappen zet. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat een ei wat je gevonden hebt uitkomt na 20.000 stappen. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat je straks toch echt op stap moet om Pokémon te gaan vangen of misschien een Gym te gaan bezoeken. Dus mocht je een beetje fanatiek gaan spelen kan wat conditie opbouwen zeker geen kwaad.

IngressIngress
De ontwikkelaars van Ingress zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van Pokémon GO en deze zullen zeker een aantal overeenkomsten met elkaar hebben. Ingress is net als Pokémon GO een augmented realityspel, dat massaal online gespeeld op Android en iOS. Doel van het spel is om als partij zoveel mogelijk oppervlakte (gewogen naar bevolkingsdichtheid) te beslaan door de portalen in driehoeken aan elkaar te koppelen. Dus om al een beetje een feel te krijgen van wat je straks kan verwachten en omdat Ingress gewoon een heerlijk spel is raad ik dit zeker aan.

Deel het met je vrienden
Ik ben er van overtuigd dat dit spel op zichzelf al fantastisch gaat zijn, maar het wordt nog veel beter als we een goede community hebben. Vertel je vrienden, familie, kennissen en collega’s wat er aan zit te komen. Er zijn maar weinig mensen (onder de 30) die niks met Pokémon hebben en er dus niet van gedroomd hebben ooit zelf een Pokémon trainer te worden. Op  Facebook zijn verschillende community’s aanwezig, de Nederlandse community kun je hier joinen.

Pokémon Red GameboyHaal dat oude Pokémon spel weer eens uit de kast
Voor veel van ons zal het begonnen zijn met Red of Blue op de Gameboy. Mocht je nog zo’n klassieker ergens achter in een kast hebben liggen, pak hem dan weer eens op! Niet meer te vinden of is hij persongeluk een keer in de prullenbak geëindigd? Geen probleem! Tegenwoordig kun je deze oude klappers ook in je browser spelen, even die bekende zoekmachine gebruiken en je vind genoeg resultaten!

Hebben jullie nog suggesties?