HomeNieuws10 tips - Die elke trainer zou moeten weten

10 tips – Die elke trainer zou moeten weten

Op de achtergrond zijn we druk bezig met de website, onder andere met het opzetten van een pagina waar je straks alle informatie die je nodig hebt over Pokémon GO kunt vinden. Tot het zover is hier alvast 10 snelle tips die elke trainer zou moeten weten.

1. Pokémon vangen
Weer een Pidgey of Rattata? Probeer toch elke keer ook de veel voorkomende Pokémon te vangen, de experience en stardust die je krijgt zijn de moeite waard.

2. Power up
Probeer alleen Pokémon die volledig geëvolueerd zijn sterker te maken. Het is niet de moeite waard om je stardust te gebruiken op zwakkere Pokémon.

3. Curveball
Een curveball gooien betekend bonus experience en vergroot de kans op een succesvolle vangst.

4. Pokestops
Pokestops vernieuwen elke 5 minuten. Ben je een stuk gaan lopen en op de terugweg? Waarschijnlijk zijn alle pokestops weer gevuld met items!

5. Stardust
Het getalletje wat je bij “stardust” ziet als je een Pokémon aanklikt is alle stardust die je hebt, dit is dus niet alleen voor die specifieke Pokémon.

6. Eggs
Pokémon die je uit een egg krijgt zijn sterker dan Pokémon die je in het wild vangt. Zorg dus constant dat je eggs aan het hatchen bent.

7. Stappen maken
Pokémon GO telt niet de stappen die je zet maar de afstand die je aflegt.

8. Candies
Wanneer een egg uitkomt krijg je extra candies van die Pokémon.

9. Evoluties
Evolueer Pokémon niet als deze evolueert in een Pokémon die je al hebt.

10. Vriendelijke gyms
Als je een gym van je eigen team tegenkomt, plaats dan een Pokémon om de gym te helpen verdedigen. Wanneer je 10 Pokémon in 10 verschillende gyms hebt krijg je bonus Pokécoins.