Meewerken met PokemonGo.nl

PokemonGo.nl is nog maar net van eigenaar veranderd. Wij willen de website graag nieuw leven inblazen en er echt een community site van maken voor alle Pokémon Go spelers van Nederland. Maar hierbij kunnen wij jouw hulp echt gebruiken.

Meehelpen kan op allerlei manieren en met verschillende mate van werkuren en inzet. Zo zouden wij graag de inhoud van de site stilletjes aan gaan uitbreiden zodat het een echt naslagwerk wordt voor Pokémon Go. Daarnaast zouden we graag meer nieuwsberichten publiceren over Pokémon Go internationaal en in Nederland (en België).

Bij PokemonGo.nl is ook een Facebook groep aangemaakt die nu al enkele jaren volledig stil ligt maar waarbij nog meer dan 8000 spelers zijn aangesloten. Misschien wil jij als Pokémon Go speler deze groep mee gaan beheren? We merken dat er hier een grote behoefte aan is maar zouden dus graag hulp krijgen bij het uitbouwen van deze Facebook groep. Je kan hierbij denken aan het plaatsen van interessante berichten in de groep en aan het beheren van de reacties bij deze berichten.

Heb je zin om mee te werken?
Stuur dan snel een mailtje naar info@gekkies.nl en laat ons weten wat jij graag zou doen om mee te helpen. Heb je nog andere ideeën dan diegene die hierboven staan laat ons dat dan zeker weten. Alles kan besproken worden.