PokemonGo.nl is nog maar net van eigenaar veranderd. Wij willen de website graag nieuw leven inblazen en er echt een community site van maken voor alle Pokemon Go spelers van Nederland. Maar hierbij kunnen wij jouw hulp echt gebruiken.

Meehelpen kan op allerlei manieren en met verschillende mate van werkuren en inzet. Zo zouden wij graag de inhoud van de site stilletjes aan gaan uitbreiden zodat het een echt naslagwerk wordt voor Pokemon Go. Daarnaast zouden we graag meer nieuwsberichten publiceren over Pokemon Go internationaal en in Nederland (en België).

Bij PokemonGo.nl is ook een Facebook groep aangemaakt die nu al enkele jaren volledig stil ligt maar waarbij nog meer dan 8000 spelers zijn aangesloten. Misschien wil jij als Pokemon Go speler deze groep mee gaan beheren? We merken dat er hier een grote behoefte aan is maar zouden dus graag hulp krijgen bij het uitbouwen van deze Facebook groep. Je kan hierbij denken aan het plaatsen van interessante berichten in de groep en aan het beheren van de reacties bij deze berichten.

Een andere mogelijkheid om mee te werken is dat je bijvoorbeeld je eigen blog schrijft op PokmeonGo.nl. Je kan hierin schrijven over je ervaringen als Pokemon Go speler en je tips en trics delen die anderen kunnen helpen om beter te worden in het spel.

Een laatste optie is om te helpen met het uitbouwen van een forum op PokemonGo.nl. Wij denken dat ook hier veel kansen liggen. De informatie die wordt gedeeld in de Facebook groep is eerder vluchtig. Berichten verdwijnen na een tijdje naar de achtergrond en kunnen niet meer worden geraadpleegd. Bij een forum zouden de berichten veel meer op de voorgrond kunnen blijven en een blijvende informatiebank kunnen worden voor Pokemon Go spelers. Heb je zin om hieraan mee te werken dan kan dit ook.

Heb je zin om mee te werken?
Stuur dan snel een mailtje naar meewerken (at) pokemongo.nl en  laat ons weten wat jij graag zou doen om mee te helpen. Heb je nog andere ideeën dan diegene die hierboven staan laat ons dat dan zeker weten. Alles kan besproken worden.