HomeNieuwsBelangrijke data voor je agenda voor het volgende seizoen!

Belangrijke data voor je agenda voor het volgende seizoen!

Pokémon GO-trainers! Niantic heeft enkele essentiële data voor de aankomende seizoenen gedeeld die je in je agenda kunt zetten. Hoewel er momenteel nog geen specifieke details zijn over deze evenementen, zullen we meer informatie delen zodra deze beschikbaar is!

Data voor Community Day

Houd de communicatiekanalen in de gaten voor meer details over de Community Day in maart en daarna! Op dit moment zijn de tijden voor deze Community Day-evenementen nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zullen ze plaatsvinden van 14.00 tot 17.00 uur lokale tijd, aangezien dit doorgaans het tijdsbestek is voor Community Day.

In het komende seizoen zou een van de Community Days gewijd kunnen zijn aan Litten, aangezien we 2024 zijn begonnen met de Rowlet Community Day. Het zou daarom logisch zijn dat de volgende starter Pokémon uit de Alola-regio ergens dit jaar aan bod komt. Litten heeft een werkelijk schitterende shiny vorm, met de hele familie in een wit thema. Mogelijk zullen we later in het jaar ook Popplio zien verschijnen om de Alola starter set compleet te maken, maar vermoedelijk zal dit in een later seizoen zijn.

Als we wild zouden speculeren, zouden we kunnen verwachten dat andere Pokémon met twee evoluties, zoals Venipede, Sewaddle of Tympole, opduiken. Deze zouden allemaal goed passen bij deze tijd van het jaar!

Andere Evenementendata

Het lijkt waarschijnlijk dat ten minste één van deze weekenddata zal worden gereserveerd voor een raid dag, gezien de overvloed aan raid dagen van de afgelopen maanden. Verder blijft het voor nu echter speculeren!

Artikel via Pokemongohub