HomeNieuwsDit zijn de beste kaarten die je kunt pullen uit de Pokemon...

Dit zijn de beste kaarten die je kunt pullen uit de Pokémon GO TCG set!

Nu de Pokémon GO TCG set een tijdje uit is, kunnen we betere uitspraken gaan doen over de beste kaarten die je kunt pullen. De pullrates zijn inmiddels vrij betrouwbaar en de waarde van de chase cards is inmiddels een beetje gesetteld. Hoog tijd om het eens op een rijtje te zetten!

Pokémon TCG

Zeg je Pokémon dan denken de meeste mensen in eerste instantie gelijk aan de kaarten. Al decennia lang zijn ze niet meer weg te denken uit ons leven. Hoewel ook Pokémon GO een grote impact heeft gehad op de bekendheid, heeft The Pokémon Company er nu pas aan gedacht om een cross-over te maken tussen de twee meest succesvolle producten.

De Pokémon go set telt in totaal 88 kaarten waarvan er 10 secret rares te vinden zijn. De set is vrij klein in verhouding tot de andere sets die Pokémon uitbracht dus het is eindelijk weer eens relatief eenvoudig om hem in totaal bij elkaar te sparen. Je koopt de set bij de plaatselijke speelgoedwinkel of gemakkelijk via bol.com. Het is helaas niet mogelijk om een boosterbox of losse packs aan te kopen dus prijs technisch kun je dan het beste gaan voor de Pokémon GO Elite Trainer Box. In deze box kun je 10 packs verwachten, evenals een promo Mewtwo kaart.

Chase cards

Elke set Pokémon trading cards heeft bepaalde chase cards. Het gaat hier om de mooiste, zeldzaamste kaarten die iedereen wilt hebben. Ook voor de Pokémon go set zijn er een aantal kaarten die iedereen wilt pullen. Welke dat zijn en de kans dat je ze ook daadwerkelijk pullt, hebben wij voor jullie uitgezocht!

Mewtwo V Ultra Rare

Mewtwo V Ultra rare 072/078

De Mewtwo V Ultra rare is waarschijnlijk de allerbeste uit de hele set. De art is populair omdat je Mewtwo in het straatbeeld van New York City’s bekende Times Square ziet. Mewtwo is een veel gezochte pokemon in de game en daarmee  voor veel mensen de holy grail van deze set. De waarde van de Mewtwo V Ultra rare 072/078 is momenteel €65,-!

Mewtwo VStar

Mewtwo VSTAR (86) (Secret)

De tweede chase card uit de set is de Mewtwo VStar. Deze gouden secret rare is een moeilijker te pullen dan de Mewtwo V maar door het artwork is ‘ie net wat minder populair. De kans dat je deze knoepert uit jouw pakje trekt is naar het schijnt 1 op 235. De waarde van deze Mewtwo VStar 086/078 is om die reden dan ook nog zo’n €40,-!

Radiant Charizard

Radiant Charizard 11/78

De derde chase card uit de set is de Radiant Charizard. De kaart is niet super zeldzaam, maar wel super populair. Alle drie de starter evoluties hebben een radiant kaart maar de Charizard is zoals eigenlijk altijd de meest populaire. De Charizard schijnt een pullrate te hebben van zo’n 1 op 85. Toch heeft de kaart nog een waarde van zo’n €30,-

Overige kaarten

Andere noemenswaardige kaarten zijn de Rainbow Dragonite VStar 081/078, die een waarde heeft van zo’n €25,- en de Ditto Rare Holo. De Ditto bezit namelijk over één van de gaafste dingen die we ooit in Pokémon TCG zagen. De kaart is namelijk verstopt achter een normaal ogende kaart. Aan de Ditto links onder in de hoek zou je kunnen herkennen of het er één is. Is het een Ditto? Dan trek je gemakkelijk de bovenlaag van de kaart af waardoor de Ditto tevoorschijn komt.

Pokémon GO TCG kopen

Ben je nu enthousiast geraakt en wil je naast de digitale, ook de fysieke Pokémon bemachtigen? Dan raden we je aan de Radiant Eevee premium collectie box te kopen. Deze komt met 8 packs, een promo radiant Eevee én een playmat om jouw Pokémon kaarten veilig op te openen!