HomeBlogCode uitbreidingen met o.a. nieuwe aanvallen & evolutie items

Code uitbreidingen met o.a. nieuwe aanvallen & evolutie items

Elke update doet TheSilphRoad een code analyse om te achterhalen wat wij kunnen gaan verwachten. Ditmaal werd v0.53.1 bekeken en hier staan enkele mooie vooruitzichten op de planning.

Ruim 30 nieuwe aanvallen zijn toegevoegd

Een belangrijke stap richting het uitbrengen van de generatie 2 Pokémon is het toevoegen van nieuwe aanvallen aan het spel. In totaal zijn er 38 nieuwe aanvallen gevonden in de code. Eerst was er nog de Transform aanval van Ditto, maar nu zijn er toch concrete nieuwe quick & charge moves gevonden die generatie 2 kunnen ondersteunen. Hieronder een tabel met de 38 nieuwe aanvallen.

NEW QUICK MOVES: NEW CHARGE MOVES:
Counter
Powder Snow
Charge Beam
Volt Switch
Dragon Tail
Infestation
Struggle Bug
Astonish
Iron Tail
Fire Spin
Bullet Seed
Extrasensory
Air Slash
Hex
Snarl
Close Combat
Dynamic Punch
Focus Blast
Aurora Beam
Wild Charge
Zap Cannon
Avalanche
Brave Bird
Sky Attack
Sand Tomb
Rock Blast
Silver Wind
Night Shade
Gyro Ball
Heavy Slam
Overheat
Grass Knot
Energy Ball
Futuresight
Mirror Coat
Outrage
Crunch
Foul Play

Evolutie items toegevoegd

In de Pokémon serie is het mogelijk om te evolueren met behulp van zogeheten evolutie items.  Deze items zijn vaak zelfs een vereisten om te kunnen evolueren. Daarom is de ontdekking van de deze items toch wel het hoogtepunt van deze update. Vanaf nu kan Niantic vanaf hun kant, dus zonder app update, de evolutie items aanzetten. Met het uitbrengen van deze update kunnen nieuwe evoluties uitgebracht worden en kan er, naast de evolutie items, dan ook geëvolueerd worden met behulp van een stone. Onderstaande vijf zijn sowieso beschikbaar in de code:

  • SUN STONE
  • KINGS ROCK
  • METAL COAT
  • DRAGON SCALE
  • UPGRADE

De Pokémon Unown is gevonden

276b7bd4cc43ae89883c2c897cb04619b2b4ccb7_hq

Ditto is een aparte Pokémon in de serie en het spel, maar Unown met het complete alfabet, vraagteken en uitroepteken ook. In de code van deze update is deze speciale Pokémon te vinden. Dit houdt in dat met een simpele druk op de knop op het hoofdkantoor van Niantic men 28 nieuwe Pokémon in het spel kan brengen. Hoe deze Pokémon beschikbaar wordt in het spel, is bij ons nog niet bekend.

Overige uitbreidingen

Naast bovenstaande uitbreidingen zijn nog kleine updates gedaan zoals nieuws gedeelte, meer avatar aanpassingen, shiny en geslachtscode. Houdt onze website in de gaten voor toekomstige uitbreidingen en releases.