HomeNieuwsDeze automatische stappenzetter loopt al jouw eieren uit!

Deze automatische stappenzetter loopt al jouw eieren uit!

Het belangrijkste puntje van Pokémon GO is toch wel dat je er voor op pad moet. De één vind dat wat leuker dan de ander en daarom zijn er altijd wel wat knappe koppen die er wat op verzinnen. Deze automatische stappenzetter is dé oplossing voor als jij lekker thuis wilt blijven zitten!

Stappen zetten

Stappen zetten is bij sommige spelers al vanaf het begin van Pokémon GO een puntje van irritatie. Niet gek dus dat er verschillende oplossingen zijn bedacht. Wat begon met een ventilator en een touwtje, eindigde in de meest geraffineerde apps en hacks. Zelf ben ik van mening dat het lopen juist charme aan het spel geeft, maar daar zullen ongetwijfeld mensen het mee oneens zijn.

Juist voor deze mensen heb ik nu goed nieuws! Ik stuitte op een product dat automatisch de stappen op jouw telefoon zet, zonder dat je daar wat voor hoeft te doen! Zo loop je al jouw eieren moeiteloos uit.

Lees ook:  Dit zijn de vermommingen van Ditto in Pokemon GO (September)

Automatische stappen zetter

Het product dat ik gevonden heb, is de Levabe Automatische stappenzetter. Een apparaatje wat door middel van schommelingen de stappen die je zet nabootst. Zo denkt jouw telefoon dat je stappen zet, en dus meters maakt! We hebben het product toegevoegd in onze Poké Mart!

Levabe Automatische stappenteller voor O.a. Pokemon - telefoon shaker - egg hatch - pokemon go armband

Het product ondersteund twee telefoons en maakt geen geluid. Zo kun je het dus met gemak aanzetten als je gaat slapen. Verder is het zo ontworpen dat het geen schade op jouw telefoon kan maken. Het apparaatje moet wel in de oplader maar als je het dan een zetje geeft, zal het de hele dag/nacht door schudden. Hierdoor kun je dus automatisch alle Pokémon GO eieren uitlopen. Je kunt het product hier kopen of je kunt het bekijken in onze Poké Mart!

De Levabe automatische stappenzetter is ook in te zetten voor andere apps. Zo zijn er bijvoorbeeld ook apps waar je geld kunt verdienen door middel van te lopen. Multifunctioneel dus!