HomeNieuwsDit zijn de Pokemon GO activiteiten voor deze week! (29)

Dit zijn de Pokémon GO activiteiten voor deze week! (29)

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten. Om die reden hebben we voor jullie even uitgezocht wat de activiteiten binnen Pokémon GO voor deze week zijn. De ene activiteit is daarin natuurlijk wat leuker en uitgebreider dan de ander!

Pokémon GO activiteiten week 29

Zoals elke week begint de maandag met een nieuwe bundel die je voor 1 coin kunt scoren. Die zal deze week gevuld zijn met een Rainy Lure. Vrij teleurstellend. De andere activiteiten zijn als volgt:

Dinsdag: Om 18:00 uur zal het spotlight uurtje met Staryu starten. In dit uurtje zal je naar alle waarschijnlijkheid dubbele candy voor het transferen van pokemon kunnen krijgen. Bewaar je overbodige Pokémon dus nog even! Mooie tijd om eens wat hoge CP Starmie in je Pokémon storage te krijgen.

Woensdag: De woensdag zal in de avond om 18:00 starten met een Raid hour voor Moltres. Om 22:00 zullen de Ultra League en Little Cup Remix van start gaan in de GO Battle League.

Vrijdag: Vanaf 10:00 zullen we Mega Gengar en Dialga in raids tegen gaan komen

Weekend: Ergens in dit weekend zal er een Ultra Unlock-Challenge verschijnen in Pokémon GO. Zodra we daar meer over weten, laten we dat natuurlijk horen!