HomeNieuwsDit zijn de Pokemon GO activiteiten voor deze week! (35)

Dit zijn de Pokémon GO activiteiten voor deze week! (35)

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten. Om die reden hebben we voor jullie even uitgezocht wat de activiteiten binnen Pokémon GO voor deze week zijn. De ene activiteit is daarin natuurlijk wat leuker en uitgebreider dan de ander!

Pokémon GO activiteiten week 35

Dinsdag: Om 18:00 uur zal het spotlight uurtje met Pidove starten. In dit uurtje zal je naar alle waarschijnlijkheid dubbele XP ontvangen voor het evolueren van Pokémon. Ideaal dat het spotlight uurtje om Pidove gaat. Pidove heeft namelijk maar 12 candy nodig voor een evolutie!

Woensdag: De woensdag zal in de avond om 18:00 starten met een Raid hour voor Zamazanta.

Donderdag: Om 10:00 is de start van het nieuwe seizoen, wat dat allemaal in petto heeft kunnen we helaas nog niet met zekerheid zeggen. Wel weten we dat om 22:00 de nieuwe GO Battle League van start gaat en dat we om dezelfde tijd een nieuwe Research Breaktrough kunnen verwachten.

Zaterdag: We weten nog niet hoelaat maar we weten wel dat zaterdag 3 september een nieuw Pokémon GO Evenement gaat starten!

Lees ook:  Zo farm je extra stardust in de GO Battle League!

Nieuw Seizoen

Verder is het nog erg moeilijk om alles precies voor te zeggen. Dat komt omdat de nieuwe maand gepaard gaat met het nieuwe seizoen. We houden jullie op de hoogte omtrent alle nieuwe info die we kunnen vinden voor het komend seizoen.