Pokémon GO map

Een kaart met alle Pokémon in de buurt, Pokéstops, Pokemon Nesten, Raids en Gyms netjes gepresenteerd is niet zo makkelijk te vinden. Toch zijn er anno 2021 online mappen te vinden die net dit doen. Een van de bekendste en best werkende Pokemon Go mappen die je momenteel online kan vinden is PogoMap, terug te vinden op https://www.pogomap.info. Gewoon surfen naar de website, toelaten dat de site je locatie kan achterhalen en hóp je hebt een Pokemon Go kaart van je omgeving. De kaart toont gedetailleerde informatie over Pokéstops, Pokemon Nesten, Gyms en Raids, ook voor België en Nederland.

Voorbeeld van een Pokemon Go Map: Amsterdam

Pokemon Go Map Amsterdam

Navigeren op de kaart is makkelijk met de icoontjes links beneden. Je hebt ook shortcuts zoals dubbelklikken om in te zoomen.

Als je wat probeert kan je zo bijvoorbeeld komen aan de volgende kaarten (let op: je moet voldoende ingezoomd zijn om de locaties op de map te kunnen zien):

Pokemon Go Map België

Pokemon Go Map Nederland

Enkele steden in Nederland:

Enkele steden in België:

Andere mappen dan PogoMap

Een van de oudere mappen die nog steeds online staat is Pokemap op https://www.pokemap.net/. Deze map is niet zo goed ingevuld voor België en/of Nederland maar wel interessant om Pokemon te vinden omdat er ‘Pokemon Spawn Spots’ op te vinden, plaatsen waar Pokemon worden aangemaakt dus.

GymHuntr, te vinden op https://gymhuntr.com/, is ten tijde van het schrijven van dit artikel offline. Wanneer de kaart terug online is zullen we deze uittesten en er wat informatie over geven.

Laat zeker in de reacties weten of jullie nog andere en of betere Pokemon Go Mappen weten te vinden. Ook mappen met andere functionaliteiten kunnen zeker interessant zijn.