Pokémon GO map

Een kaart met alle Pokémon in de buurt, Pokéstops en Gyms netjes gepresenteerd is helaas niet meer zo vanzelf sprekend. Sinds dat PokeVision, na aandringen van Niantic en Nintendo, de stekker er uit heeft getrokken en het ontbreken van een fatsoenlijke tracker is het nog steeds lastig om ‘Nearby Pokémon’ op te sporen.

Al was PokeVision altijd dé website om naar toe te gaan voor het tracken van Pokémon, er waren altijd al meerdere websites en apps die precies hetzelfde deden. Sommige van deze zijn, net als Pokévision, inmiddels uit de lucht, maar er zijn wel degelijk nog een aantal die nog prima hun werk doen.

POKÉMESH (ANDROID)

Reeds offline.

FASTPOKEMAP (WEB)

Reeds offline.

POKÉMAP (ANDROID)

Reeds offline.

POKETRACKER (IOS)

De bekendste tracker voor Pokémon GO voor iOS is PokeTracker. Te downloaden via iTunes. Voor deze app heb je tussen de 5 en 20 dummy accounts nodig. Gebruik NIET je eigen account hiervoor om de kans op een ban te minimaliseren.

ONLINE POKÉMON MAP VIA POKEHUNT (WEB)

Werken bovenstaande apps niet voor jou? Bezoek dan via jouw browser deze Pokémon maps om naar Pokémon te scannen. Helaas niet voor alle steden beschikbaar, maar wellicht wel voor jouw stad of dorp. Mis je jouw stad? Kijk dan of een stad in de buurt tussen staat waar wellicht wel jouw stad mee beschikbaar is. Sommige lopen namelijk verder dan alleen de weergegeven stad. Hunten maar!

De kaarten zijn ook te bekijken via de App van Pokéhunt die te downloaden is via de PlayStore