HomeNieuwsNieuwe Kwaliteitsupdate: Klaarknop voor alleen-speler-lobbies, Alle gamerestauratieknop en Meer

Nieuwe Kwaliteitsupdate: Klaarknop voor alleen-speler-lobbies, Alle gamerestauratieknop en Meer


Nieuwe update verbetert kwaliteit van gameplay

Een significante verbetering van de kwaliteit lijkt recentelijk te zijn doorgevoerd. Tijdens de zomer van vorig jaar zagen we eindelijk de introductie van de ‘Gereed’-knop in raid-lobby’s, maar er ontbrak nog iets … de mogelijkheid om gereed te worden in een single player-lobby.

Trainers, het lijkt erop dat de dag is aangebroken! Reddit-gebruiker Merlion4ek plaatste de volgende screenshot op Reddit:

Het lijkt erop dat na 30 seconden wachten in de lobby op jezelf, de knop Gereed om te raiden beschikbaar wordt! Geen dagen wachten meer om de volledige lobby-timer te verslaan in je eentje. Dit is ENORM belangrijk, vooral voor landelijke trainers, die vaak alleen raiden omdat ze geen lobby bij elkaar kunnen krijgen. Het zal ook kostbare tijd besparen in de koude wintermaanden, zodat we niet te lang in de kou hoeven te wachten!

Verbeteringen in Pokémon-herstel en Team GO Rocket-gevechten

Dit is tot nu toe bevestigd voor Tier 1 en Tier 3 raids en lijkt alleen beschikbaar te zijn voor sommige trainers op dit moment … dus houd goed in de gaten wanneer dit naar jou uitrolt!

Er zijn meldingen van een nieuwe ‘Alles reviven’ of ‘Alles helen’-knop wanneer je je Pokémon geneest, die wereldwijd live gaat. Dit zal veel tijd besparen om ze individueel door te klikken.

Bij het selecteren van je team om een Team GO Rocket Grunt te verslaan, vertelt een kleine hulpknop aan de rechterkant van het scherm je welke typen de Grunt zwak voor zal zijn. Een geweldige toevoeging, vooral voor beginners van het spel.

Niantic is ook begonnen met het testen van nieuwe visuele veranderingen waar we hier meer in detail op ingaan. Het lijkt erop dat de tests plaatsvinden in Nieuw-Zeeland, dus trainers uit NZ, geef alsjeblieft je bevindingen door!

De snelle behandeling-knop is verplaatst naar de buddypagina, net onder de knop ‘Spelen!’. Nu, wanneer je op snelle behandeling klikt, wordt de camera niet geactiveerd, maar heeft het een witte achtergrond die aanzienlijk sneller laadt. Het werkt hetzelfde als de oude snelle behandelingsmechaniek, waarbij je alleen je buddy kunt voeren zodat ze met je mee gaan op de kaart – geen andere interactie zoals spelen met je buddy of een snapshot maken is beschikbaar. Je kunt alleen Quick treat gebruiken wanneer je buddy niet op de kaart staat.