HomeNieuwsDit zijn de Pokemon GO activiteiten voor deze week!

Dit zijn de Pokémon GO activiteiten voor deze week!

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten. Om die reden hebben we voor jullie even uitgezocht wat de activiteiten binnen Pokémon GO voor deze week zijn. De ene activiteit is daarin natuurlijk wat leuker en uitgebreider dan de ander!

Pokémon GO week 28

Zoals elke week begint de maandag met een nieuwe bundel die je voor 1 coin kunt scoren. Die zal deze week gevuld zijn met een Incense en een Magnetic Lure. De andere activiteiten zijn als volgt:

Dinsdag: Om 18:00 uur zal het spotlight uurtje met Machop starten. In dit uurtje zal je naar alle waarschijnlijkheid dubbele candy voor het vangen van een Machop kunnen krijgen. Mooie tijd om eens wat hoge CP Machamp in je Pokémon storage te krijgen.

Woensdag: De woensdag zal in de avond om 18:00 starten met een Raid hour voor Zapdos. Om 22:00 zullen de Great league en de Flying cup van start gaan in de GO Battle League.

Donderdag: Vanaf 10:00 kunnen we zowel Moltres als Mega Pidgeot in de raids gaan verwachten

Zondag: En zondag is het dan zo ver dat Starly community day op de agenda staat. In deze dag móet het toch haast wel lukken om een shiny of 100% Starly te bemachtigen!

Starly family shiny comparison, coming during July's Community Day : r/TheSilphRoad