HomeNieuwsPokémon GO is officieel uit in Nederland! Onze tips en tricks!

Pokémon GO is officieel uit in Nederland! Onze tips en tricks!

Het was even wachten, maar nu is Pokémon GO officieel uit in Nederland! Wij hebben onmisbare tips op een rijtje gezet, om jouw Pokémon reis goed van start te gaan. Ga je liever direct naar de download klik dan hier.

Gebruik een Lucky Egg en Insence vanaf het begin
incenseluckyeggEen Lucky egg zorgt ervoor dat je XP die je verdiend, verdubbelt word. Je krijgt XP voor het vangen van pokémon(100 XP, met lucky egg 200 XP), registreren van nieuwe Pokémon (500 XP, met lucky egg 1000 XP), en het bezoeken van Pokéstops (50 XP tot 100XP met lucky egg 100 XP tot 200 XP). Op deze manier level je snel en kan je de voorlopers snel inhalen. Je krijg geen Lucky Egg als je het spel net start, deze moet je kopen voor 80 poké coins in de shop. De tijdsduur van een Lucky Egg is 30 minuten (de timer loopt door, zelfs als de app uit staat). Met het item Incence komen meer Pokémon op je af dan normaal. De tijdsduur van een Incense is 30 minuten (de timer loopt door, zelfs als de app uit staat).

Vang alle Pokémon die je tegen komt
Bah, kom je weer een Weedle tegen, alsof je daar er nog niet gegoeg van had! VANGEN! Je krijgt van alle Pokémon die je vangt XP, stardust en Pokécandy. Dit is belangrijk voor later. Zie onze volgende tip waarom! Zit je Pokémon storage bijna vol? Transfer alle lage (cp) Pokémon, je krijgt hiervoor 1 Pokécandy voor elke getransfereerde Pokémon.

Power-up en Evolve je pokémon nog niet!
In het begin zijn je Pokémon nog zwak. De verleiding is heel groot om jouw pokémon sterker te maken (power up) en te evolueren. Doe dit nog niet! Spaar je Stardust en Pokécandy op. Want hoe hoger je level, hoe sterker de pokémon worden die je tegen komt. Vind jij dat de tijd is gekomen om je pokémon sterker te maken en te evolueren? (Wij bevelen minimaal level #00 aan.) Gebruik een Lucky Egg, je hebt deze gekregen op level 9 en level 10. Op deze manier word je XP verdubbelt als jij je pokémon Evolueert. Je krijgt normaal 500 XP als jij je pokémon evolueert, met de Lucky Egg is dat 1000 XP!

Probeer zoveel mogelijk pokéstops te bezoeken
Bij pokéstops krijg je gratis items! Deze items heb je nodig om Pokémon te vangen. Om een Pokéstop te activeren moet je horizontaal over de afbeelding swipen. Welk item je krijgt ligt aan je level, vanaf level 1 krijg je Poké balls en potions. dit kan variëren van 3 tot 9 items. Jij unlocked andere items op hogere levels. Pokéstops resetten om de 5 minuten. De pokéstop word paars als je hem heb geclaimd, en word weer blauw, beschikbaar, na 5 minuten. Dus heb je vlak bij een Pokéstop een pauze? De perfecte tijd om items te farmen.

Eggs
eggEggs kan je krijgen van Pokéstops en zijn in verschillende gradaties, de 2KM, 5KM en 10KM egg. Hoe hoger de KM hoe zeldzamer de pokémon die uit het ei komt. Eggs moet je incuberen en de nodige kilometers lopen om uit te laten komen. Je hebt standaard 1 Incubator die je oneindig kan gebruiken. Wil je meer dan 1 Egg tegelijkertijd incuberen, op level 6 en level 10 krijg je een gratis incubartor die je max. 3 keer kan gebruiken. anders kan je extra incubators kopen in de Pokéshop. Om een ei snel uit te laten komen moet je veel lopen (en de app aan hebben staan). De beste manier om dit te doen is fietsen.

Gotta catch them all!

Download Pokémon GO nu!

[url=https://appsto.re/nl/XnIpbb.i][img]http://i.imgur.com/fZClQL8.png[/img][/url] [url=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo][img]http://i.imgur.com/brHJE1E.png[/img][/url]