HomeGO MapPokémon GO Safari Zone-evenement afgelopen weekend in de stad Liverpool

Pokémon GO Safari Zone-evenement afgelopen weekend in de stad Liverpool

Meer dan 20.000 Trainers namen afgelopen weekend deel aan het Pokémon GO Safari Zone-evenement in de stad Liverpool – het eerste grote echte Pokémon GO-evenement sinds eind 2019! Tussen de trainers die persoonlijk kwamen opdagen in Sefton Park en degenen die op afstand van het evenement genoten, liepen de deelnemers 372.000 km en vingen 5,93 miljoen Pokémon.

In Sefton Park konden trainers genieten van het prachtige landschap van Liverpool en de prachtige waterkant – de perfecte achtergrond voor het maritieme en waterthema Safari Zone-evenement – terwijl ze Pokémon zoals Chinchou, Relicanth en Unown E, I, L, O, P, R en V tegenkwamen.

Voor het eerst tijdens een Safari Zone-evenement nam een ​​enorme opblaasbare Snorlax deel aan de festiviteiten, waardoor de aanwezigen een leuke fotomoment kregen om het evenement te herinneren. De mascottes van Pikachu en Eevee keerden terug om hun vrienden en fans te ontmoeten en te begroeten! Bezoekers konden ook een exclusief Safari Zone T-shirt kopen, dat werd geleverd met een bijpassend in-game avatar-item. Bovendien konden enkele gelukkige Trainers de Professor Willow-ruilkaart bemachtigen!