HomeNieuwsPokemon GO v0.31.0 Update

Pokémon GO v0.31.0 Update

Niantic heeft een nieuwe update uitgerold voor Pokémon GO. Een aantal goede aanpassingen, een aantal wijzigingen die nog een beetje vaag zijn, en een update voor de voetstappen.

char

De goede aanpassingen

1. Avatars – Je kunt nu de uitstraling van je trainer wijzigen. Dit geeft goede hoop voor de toekomt waar waarschijnlijk je nog meer mogelijkheden gaat krijgen voor het “eigen maken” van je avatar.
2. Battles – Voor bijna alle aanvallen in het spel is de damage per seconde (DPS) aangepast. Dit zou het battlen in Gyms veel leuker moeten maken.
3. Nests – Het grootste deel van de nests spawnen nu andere Pokémon. Meer variatie in Pokémon dus! Het lijkt er wel op dat bepaalde Pokémon (zoals Dratini) moeilijker te krijgen zijn nu.
4. Transfer – De transfer button zit niet meer helemaal onderaan het Pokémon detail scherm. Hij zit nu verborgen onder het uitklap menu rechts onder. Dit zorgt er voor dat transferen een stuk sneller gaat. Je kan je favoriete Pokémon niet meer transferen.
4. Bugs – Een heleboel bug fixes 🙂

Onduidelijk

1. Damage berekeningen – Naast het aanpassen van de DPS voor de meeste aanvallen, lijkt er ook een aanpassing aan de damage-formule zelf te zijn geweest. Details zijn nog onbekend, hier wordt onderzoek naar gedaan.

3 stappen!?

1. Voetstappen – De “nearby Pokémon” laten nu helemaal geen voetstappen meer zien. In principe maakt het niet heel veel uit aangezien de functionaliteit al niet werkte. Dit zou het minder verwarrend moeten maken voor nieuwe spelers.
Er lijkt hier ook wat goed nieuws te zijn:
De afstand van Pokémon die je op de map kunt zien is vergroot, je zou nu Pokémon al moeten zien die op ongeveer 300 meter afstand zitten. Het zou dus makkelijker moeten zijn om “nearby Pokémon” te vinden.