HomeNieuwsPokemon GO v0.33.0 Update

Pokémon GO v0.33.0 Update

Zojuist is er weer een update uitgekomen! Iets minder groot dan de vorige maar toch een aantal interessante veranderingen.

happy

Tracking aanpassingen

Er zijn een aantal variaties van de “Nearby Pokémon” functionaliteit toegevoegd om mee te testen. Het menu heet nu ‘Sightings’ en elke Pokémon die verschijnt heeft wat grassprietjes als achtergrond, voor nu lijkt dit puur iets visueel en niets functioneel. Sommige mensen krijgen ook een ‘Nearby’ lijst met foto’s van Pokestops op de achtergrond.

Vooral op Reddit zijn trainers druk bezig met het testen van het nieuwe ‘sighting’ menu, al is het nog niet perfect, dit lijkt een goede stap vooruit! De Pokémon die je ziet in het menu lijken niet meer gecashed te worden waardoor deze niet meer eindeloos in “beeld” blijven, je zult merken dat Pokémon veel vaker verschijnen en verdwijnen van de radar. De lijst ververst ongeveer om de 10 seconden en de Pokémon in beeld zouden maximaal op een afstand van 200 meter moeten zitten.

Update: Onderstaand is 1 van de variaties die sommige mensen lijken te krijgen. Wanneer er op een Pokémon geklikt wordt laat deze op de map zien bij welke Pokestop deze Pokémon zit.
updatetracker

Zodra er meer bekend is vullen we dit bericht aan.

Meer goede aanpassingen

1. Battery saver (iOS) – De functionaliteit is weer terug voor iOS gebruikers, bugs die in de functionaliteit zaten lijken opgelost. Bekijk screenshot

2. XP Bonus terug – Bonus XP na het gooien van een ‘Nice,’Great’ en ‘Excellent’ Pokeball is weer terug. Je kan nu ook een combinatie van bonussen krijgen door een nice/great/excellent bal met curve te gooien.

3. Naam veranderen – Elke trainer kan vanaf deze update 1 keer zijn naam veranderen. Bekijk screenshot

4. Journal – Het uitkomen van een egg wordt nu ook opgenomen in je persoonlijke journal. Bekijk screenshot

Opmerkelijk

1. Nieuwe waarschuwing – Trainers die boven een bepaalde snelheid gaan krijgen nu een waarschuwing. Om verder te spelen moet je nu aangeven dat je niet aan het rijden bent terwijl je speelt. Bekijk screenshot

Meer?

Dit lijkt het voor nu, er zal in de loop van de dag nog wel meer bekend worden over “onzichtbare veranderingen”, we houden jullie op de hoogte!