HomePokedexDit is de shiny Ralts familie in Pokémon GO!

Dit is de shiny Ralts familie in Pokémon GO!

Een shiny Ralts is zeldzaam, zo zeldzaam dat merendeel van de trainers er nog nooit één heeft kunnen vangen. Hoe de shiny Ralts familie eruit ziet en hoe je ze kunt vangen? Dat lees je hier!

Shiny Ralts familie

De shiny Ralts familie is makkelijk te herkennen aan de blauwe ‘helm’. Zo is die voor de normale variant groen, maar is de shiny variant wat opgespiced door de helm blauw te kleuren:

Shiny Ralts familie

Lees ook:  Dit zijn de vermommingen van Ditto in Pokemon GO (September)

Ralts familie in Pokémon GO

Ralts zelf staat niet bekend als hele sterke pokemon maar wanneer die evolueert, is dat een heel ander verhaal! Zo verandert een Kirlia in een sterke Psychic & Fairy type Gardevoir en kun je een mannelijke Kirlia met een Dawn stone evolueren naar de Psychic & Fighting type Gallade. De familie dook voor het eerst op in de derde generatie van het spel. In onze Pokédex kun je meer pokemon families opzoeken.

Ralts familie in PVP

De stats van zowel Gardevoir als Gallade zijn als volgt

Max CP Attack Defense Stamina
3497 237 195 169

 

Voor Gardevoir zijn de beste aanvallen om te leren de fast move Confusion en de charged move Psychic. Hiermee zou je zon 14.76 damage per second kunnen doen. Gardevoir is sterk tegen Fighting, Dragon, Bug en Dark pokemon. Gardevoir is zwak tegen Ghost, Poison en Steel type aanvallen.

Voor Gallade zijn de beste aanvallen om te leren de fast move Confusion en de charged move Psychic. Hiermee zou je zon 14.76 damage per second kunnen doen. Gallade is sterk tegen Normal, Ice, Rock, Steel en Dark pokemon. Gallade is zwak tegen Flying, Ghost en Fairy type aanvallen.