Trucs om energie te sparen

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Pokomen Go verbruikt enorm veel stroom tijdens het gebruik van het spel. Je koopt dan ook het best een battery pack of een powerbank als je met je smart phone het spel gaat spelen. Om de hoeveelheid energie die verbruikt wordt met je mobieltje toch wat in te perken is er bij Google Maps een bepaalde setting die je kan instellen.

Volg volgende stappen:

  • Open Google Maps
  • Ga naar settings
  • Kies voor ‘offline maps’
  • Klik op het plus teken
  • Kies het gebied dat je offline beschikbaar wilt stellen

Met deze truc moeten je kaartgegevens binnen Google Maps niet steeds worden ingeladen, waardoor je bespaart op je batterij.

Een andere tric die je kan instellen is binnen het spel zelf. De app heeft namelijk zelf een functie om het energieverbruik te beperken. Druk op de Poké Ball onderaan in het scherm, raak daarna het settings radertje aan bovenin rechts en vink de optie ‘Battery Saver’ aan.
[/av_textblock]

[/av_one_full]