De Ultieme Pokémon GO IV Gids

Op het forum wordt er regelmatig over gesproken, en ook binnen andere communities is het een fenomeen: IV waarden van Pokémon. Wat zijn deze IV waarden nou precies en hoe kun je ze berekenen?

Bijna geen enkele Pokémon is hetzelfde. Zelfs niet als ze dezelfde naam dragen. Misschien heb je wel meer dan tien Pidgeys in je box, maar dan nog is de kans klein dat die Pidgeys allemaal hetzelfde zijn. De ene Pidgey heeft meer aanvalskracht (attack), terwijl de andere misschien juist meer verdedigende kracht (defense) heeft. Dit wordt (onder andere) bepaald door IV waarden. IV staat voor ‘Individual Values’, en geven dus extra variatie aan individuele Pokémon van hetzelfde type. In Pokémon GO zijn er drie soorten IVs:

 • Attack IV
 • Defense IV
 • Stamina IV

Attack IV geven je Pokémon extra aanvalskracht zodat hij meer schade doet tijdens gevechten. Defense IV geven je Pokémon juist meer verdedigingskracht, zodat hij minder schade krijgt tijdens gevechten. Tot slot zijn er nog de Stamina IV, die je Pokémon meer levenspunten geven, zodat je langer kan overleven tijdens een gevecht.

Wat is het verschil tussen IV en Combat Power?

Mijn Pidgeot heeft ongeveer dezelfde Combat Power als de Pidgeot die de gym om de hoek bewaakt, maar toch doet hij meer damage! Hoe kan dat? Combat Power staat los van de IV waarden van een Pokémon. Combat Power zal elke keer verhoogd worden op het moment dat je de Pokémon candies voert, maar de IV waarden blijven hetzelfde. De Combat Power van je Pokémon bepaalt samen met de IV waarden hoe sterk je Pokémon daadwerkelijk is, met name ten opzichte van andere Pokémon van hetzelfde type. Als je dus zeker wilt zijn dat jouw Pidgeot de allersterkste Pidgeot is, dan zijn IV waarden belangrijk om in het achterhoofd te houden. Maar eh… Hoe weet ik dan de IV waarden van mijn Pokémon?

Hoe bereken ik de IV waarden van mijn Pokémon?

Je kunt de IV waarden van je Pokémon berekenen met een handige internettool als The Silph Road. Eenmaal op de site aangekomen klik je op ‘IV rater’, waarna je een aantal basis statistieken van je Pokémon moet invullen. De site zal je dan vertellen hoe jouw Pokémon er voor staat en of hij potentie heeft. Dit krijg je te zien in de vorm van IV scores, waarbij 0% de slechtst mogelijke score is en 100% de beste score. Hieronder zie je een voorbeeld van een dergelijk rapport, waarbij te zien is dat de Golduck bovengemiddelde IV scores heeft.

Golduck IV

Andere goede tools voor het berekenen van IV scores zijn Pokemon GO Hub en Poké Assistant.

Hoe belangrijk zijn die IV scores nou echt?

In principe bepaal jij zelf hoe belangrijk de IV waarden van je Pokémon zijn. Als je Pokémon GO op een casual manier speelt en de competitieve top van het spel onbelangrijk vindt, dan kun je IV waarden makkelijk links laten liggen. Wil je echter de top bereiken, dan kan het toch handig zijn om Pokémon te gebruiken met een hoge IV score. Het verschil tussen een Pokémon met een 100% IV score en één met 0% IV score is 10% in termen van Combat Power en algemene performance. Dat is dus niet gigantisch veel, maar het kan toch net het verschil maken als je echt “the very best” wil zijn. Tijd om die “top percentage” Rattata binnen te halen!

Meer weten over IV waarden? Stel je vraag op het forum of reageer onder het artikel!

Welke externe apps werken nog wél?

Thuis vanaf je computer kijken welke Pokémon er in de buurt zitten? Tot voor kort was dit voor iedere Pokémon GO speler gesneden koek en het bespaarde een hoop tijd tijdens de dagelijkse Pokémon rondjes. Sinds de afgelopen paar updates maakt Niantic echter het leven van veel externe app gebruikers zuur. Veel bekende hulpapplicaties zijn geforceerd gesloten voor het grote publiek. Toch lijkt het er op dat een aantal handige apps het wapenfeit van Niantic overleefd hebben.

GO Radar en PokéMesh

logo_sito_pokemeshOndanks het feit dat de meeste Pokétrackers niet (meer) werken, zijn er alternatieven voor zowel iOS als Android gebruikers. Voor Android is PokéMesh de to-go app geworden, laat Pokémon in real time zien en heeft ook nog eens de optie om ongewenste Pokémon (Rattata, Pidgey, etc.) uit de resultatenlijst te filteren. Zo kun je gerichter zoeken naar de wat zeldzamere Pokémon. Let op: voor PokéMesh is het de bedoeling dat je een APK bestand download van de website. De app is dus niet te verkrijgen via de Play Store! GO Radar lijkt de laatste hoop voor iOS gebruikers, maar heeft hele wisselende reviews. Deze app trackt ook alle Pokémon die bij jou in de buurt zijn in real time, maar laat gebruikers ook de mogelijkheid om zelf Pokémon toe te voegen. Daarnaast geeft de iOS app notificaties af wanneer er een zeldzame Pokémon in de buurt opduikt.

Let op: Gebruik van deze apps is op eigen risico.

Messenger voor Pokémon GO

Als je bezig bent met je dagelijkse Pokémon GO ronde, is het wel zo fijn als je kan communiceren met andere spelers uit je eigen team om zo tot strategieën te komen over hoe je de gym om de hoek kunt verslaan! Messenger for Pokémon GO verbindt spelers met elkaar middels een Android app. Het delen van lures en de locaties van Pokémon is nog nooit zo makkelijk geweest!

The Silph Road

snoo_sr_iconEenmaal terug van je dagelijkse Pokémon ronde, is het altijd even kijken welke Pokémon je het beste kunt laten evolueren, en welke toch terug moeten naar Professor Willow. The Silph Road helpt je bij het maken van die keuzes. Dankzij een uitgebreide ‘IV rater’ kun je zelf achterhalen welke Pokémon de meeste potentie hebben en welke je misschien beter eerst een paar keer kunt upgraden. Daarnaast bevat The Silph Road een uitgebreide database van alle Pokémon inclusief hun base stats en moves. En hé, de site is nog steeds tot op de dag van vandaag te bezoeken!

GoSnaps

Vind je het ook zo leuk om door al die humoristische Pokémon GO screenshots van andere spelers te bladeren, maar weet je niet goed waar je moet zijn? GoSnaps biedt iOS gebruikers de mogelijkheid om tienduizenden screenshots te bekijken van andere Pokémon GO spelers. Je kunt uiteraard ook je eigen screenshots delen!

Denk jij dat je een nóg betere externe applicatie kent die absoluut in deze lijst thuis hoort? Laat het ons weten in de comments of op het forum!

Gym battles

Je loopt wel eens langs een vijandige Gym waar Pokémon in zitten die een hogere CP hebben dan jouw Pokémon. Dit betekend absoluut niet dat je deze Gym niet kunt overnemen.

De basis van Gym-gevechten is heel gemakkelijk, tappen als een gek tot je de andere Pokémon neer hebt gehaald. Meestal kom je een heel eind met deze “techniek”, maar wil je een Gym verslaan die vol staat met sterkere Pokémon dan zul je toch iets meer moeten weten over Gym-gevechten.

Ontwijken

Door op het juiste moment naar links of rechts te swipen als een aanval jou kant op komt kun je een aanval “dodgen”. De truc is om het ritme door te krijgen en op te letten op de flits die zichtbaar is als een aanval ingezet wordt. Het ritme is dan: Quick attack -> Dodge -> Quick Attack -> Dodge etc. De spelers die het ritme zeggen onder de knie te hebben geven ook aan zelde de “special attack” te gebruiken omdat je tijdens het uitvoeren geen aanvallen kunt ontwijken.

gyms2

Team up!

Door met iemand uit hetzelfde team als jij tegelijk een gevecht tegen een Gym te beginnen kun je eenvoudig sterke Gyms neerhalen. Je vecht tegelijk tegen dezelfde Pokémon waardoor deze sneller neer zal gaan. Trommel je vrienden dus op of spreek een keer iemand aan die aan het spelen is, en ga samen de Gyms in de omgeving langs!

Counteren

Water Pokémon doen het goed tegen fire-types, Elektric aanvallen doen het weer goed tegen water-types. Deze voorbeelden zijn redelijk vanzelfsprekend, maar er zijn natuurlijk veel meer types in de wereld van Pokémon. Het is sowieso handen om hier rekening mee te houden voordat je een Gym-gevecht aan gaat, maar het wordt nog belangrijker wanneer je de underdog bent. Hieronder een overzicht van alle types en hun counters.

Fire Pokémon
Sterk tegen: steelbugicegrass
Zwak tegen: rockwaterground
Water Pokémon
Sterk tegen: firegroundrock
Zwak tegen: electricgrass
Grass Pokémon
Sterk tegen: watergroundrock
Zwak tegen: fireicepoisonflyingbug
Electric Pokémon
Sterk tegen: waterflying
Zwak tegen: ground
Normal Pokémon
Sterk tegen: Geen
Zwak tegen: fighting
Ground Pokémon
Sterk tegen: fireelectricpoisonrocksteel
Zwak tegen: watergrassice
Rock Pokémon
Sterk tegen: fireiceflyingbug
Zwak tegen: watergrassfightinggroundsteel
Fighting Pokémon
Sterk tegen: normalicerockdarksteel
Zwak tegen: flyingpsychicfairy
Ice Pokémon
Sterk tegen: grassgroundflyingdragon
Zwak tegen: firefightingrocksteel
Poison Pokémon
Sterk tegen: grassfairy
Zwak tegen: groundpsychic
Psychic Pokémon
Sterk tegen: fightingpoison
Zwak tegen: bugghostdark
Bug Pokémon
Sterk tegen: grasspsychicdark
Zwak tegen: fireflyingrock
Flying Pokémon
Sterk tegen: grassfightingbug
Zwak tegen: electricicerock
Dragon Pokémon
Sterk tegen: dragon
Zwak tegen: icedragonfairy
Fairy Pokémon
Sterk tegen: dragonfightingdark
Zwak tegen: poisonsteel
Ghost Pokémon
Sterk tegen: psychicghost
Zwak tegen: ghostdark
Dark Pokémon
Sterk tegen: psychicghost
Zwak tegen: bugfairy

Sta op en ga op pad – Egg Guide

side-pokemon-eggs

Is het elke keer weer gissen wat er uit een ei komt? Kom niet langer voor verassingen te staan! Wij hebben hier alle Pokémon Egg feiten voor je op een rijtje gezet.

Pokémon Eggs laten uitkomen werkt bijna het zelfde als in het normale pokémon spel. Een Ei krijgen is vrij simpel; Ga naar een pokéstop en je hebt een kans om een ei te krijgen naast de gebruikelijk pokéstop Items. Je kan maximaal 9 eieren bij je hebben.

Om een ei uit te laten komen heb je een incubator nodig. Je hebt standaard 1 Incubator als je het spel begint. Deze incubator kan je oneindig gebruiken. Je kan meer incubators tegelijkertijd gebruiken, extra incubators kan je krijgen met level rewards of je kan ze kopen voor pokécoins in de pokéshop. Reward en shop-incubators kan je maximaal 3x gebruiken voor ze verlopen.

Run Forrest run

Een ei uit laten komen werkt net zoals het normale spel, je moet lopen om een ei daadwerkelijk uit te laten komen, de app registreert de afstand die je loopt. Je kan dit ook fietsend, mits je niet te hard fietst. Elk ei heeft een andere afstand, dit varieert van 2 km, 5 km en 10 km. Je moet Pokémon GO open hebben terwijl je loopt, als de app gesloten is wordt de afstand niet geregistreerd en komt het ei niet uit.

Wanneer een ei uitkomt, krijg je experience, stardust en pokécandy (10 tot 35 van de pokémon die uit je ei komt). Experience en stardust wordt gebaseerd op de de kilometers van het ei en CP van de pokémon. Zo ook wanneer het een nieuwe pokémon is die nog niet geregistreerd in je pokédex staat.

Het is zeker de moeite waard om eieren uit te laten komen. Want je krijgt misschien Pokémon die niet in jouw omgeving te vinden zijn. Je kan geen geëvolueerde pokémon krijgen uit Eieren. Dus denk aan een Charizard, Butterfree, Persian etc. Hieronder een lijst met alle pokémon die uit eieren kunnen komen.

Pokémon Egg Lijst

# Pokemon Afstand
1 Bulbasaur 2KM
4 Charmander 2KM
7 Squirtle 2KM
10 Caterpie 2KM
13 Weedle 2KM
21 Spearow 2KM
23 Ekans 2KM
102 Exeggcute 2KM
29 Nidoran♀ 2KM
32 Nidoran♂ 2KM
41 Zubat 2KM
43 Oddish 2KM
48 Venonat 2KM
50 Diglett 2KM
63 Abra 2KM
66 Machop 2KM
69 Bellsprout 2KM
74 Geodude 2KM
118 Goldeen 2KM
79 Slowpoke 2KM
92 Gastly 2KM
98 Krabby 2KM
129 Magikarp 2KM
152 Chikorita 2KM
158 Totodile 2KM
155 Cyndaquil 2KM
190 Aipom 2KM
173 Cleffa 2KM
174 Igglybuff 2KM
165 Ledyba 2KM
200 Misdreavus 2KM
172 Pichu 2KM
223 Remoraid 2KM
218 Slugma 2KM
175 Togepi 2KM
27 Sandshrew 5KM
37 Vulpix 5KM
46 Paras 5KM
52 Meowth 5KM
54 Psyduck 5KM
56 Mankey 5KM
58 Growlithe 5KM
60 Poliwag 5KM
72 Tentacool 5KM
77 Ponyta 5KM
81 Magnemite 5KM
84 Doduo 5KM
86 Seel 5KM
88 Grimer 5KM
90 Shellder 5KM
95 Onix 5KM
96 Drowzee 5KM
100 Voltorb 5KM
104 Cubone 5KM
108 Lickitung 5KM
109 Koffing 5KM
111 Rhyhorn 5KM
114 Tangela 5KM
116 Horsea 5KM
120 Staryu 5KM
123 Scyther 5KM
127 Pinsir 5KM
133 Eevee 5KM
137 Porygon 5KM
239 Elekid 5KM
215 Sneasel 5KM
193 Yanma 5KM
203 Girafarig 5KM
177 Natu 5KM
240 Magby 5KM
231 Phanpy 5KM
211 Qwilfish 5KM
213 Shuckle 5KM
238 Smoochum 5KM
234 Stantler 5KM
236 Tyrogue 5KM
202 Wobbuffet 5KM
194 Wooper 5KM
106 Hitmonlee 10KM
107 Hitmonchan 10KM
113 Chansey 10KM
131 Lapras 10KM
138 Omanyte 10KM
140 Kabuto 10KM
142 Aerodactyl 10KM
143 Snorlax 10KM
147 Dratini 10KM
207 Gligar 10KM
241 Miltank 10KM
246 Larvitar 10KM
226 Mantine 10KM
179 Mareep 10KM
204 Pineco 10KM
227 Skarmory 10KM
185 Sudowoodo 10KM

Pokémon GO is officieel uit in Nederland! Onze tips en tricks!

Het was even wachten, maar nu is Pokémon GO officieel uit in Nederland! Wij hebben onmisbare tips op een rijtje gezet, om jouw Pokémon reis goed van start te gaan. Ga je liever direct naar de download klik dan hier.

Gebruik een Lucky Egg en Insence vanaf het begin
incenseluckyeggEen Lucky egg zorgt ervoor dat je XP die je verdiend, verdubbelt word. Je krijgt XP voor het vangen van pokémon(100 XP, met lucky egg 200 XP), registreren van nieuwe Pokémon (500 XP, met lucky egg 1000 XP), en het bezoeken van Pokéstops (50 XP tot 100XP met lucky egg 100 XP tot 200 XP). Op deze manier level je snel en kan je de voorlopers snel inhalen. Je krijg geen Lucky Egg als je het spel net start, deze moet je kopen voor 80 poké coins in de shop. De tijdsduur van een Lucky Egg is 30 minuten (de timer loopt door, zelfs als de app uit staat). Met het item Incence komen meer Pokémon op je af dan normaal. De tijdsduur van een Incense is 30 minuten (de timer loopt door, zelfs als de app uit staat).

Vang alle Pokémon die je tegen komt
Bah, kom je weer een Weedle tegen, alsof je daar er nog niet gegoeg van had! VANGEN! Je krijgt van alle Pokémon die je vangt XP, stardust en Pokécandy. Dit is belangrijk voor later. Zie onze volgende tip waarom! Zit je Pokémon storage bijna vol? Transfer alle lage (cp) Pokémon, je krijgt hiervoor 1 Pokécandy voor elke getransfereerde Pokémon.

Power-up en Evolve je pokémon nog niet!
In het begin zijn je Pokémon nog zwak. De verleiding is heel groot om jouw pokémon sterker te maken (power up) en te evolueren. Doe dit nog niet! Spaar je Stardust en Pokécandy op. Want hoe hoger je level, hoe sterker de pokémon worden die je tegen komt. Vind jij dat de tijd is gekomen om je pokémon sterker te maken en te evolueren? (Wij bevelen minimaal level #00 aan.) Gebruik een Lucky Egg, je hebt deze gekregen op level 9 en level 10. Op deze manier word je XP verdubbelt als jij je pokémon Evolueert. Je krijgt normaal 500 XP als jij je pokémon evolueert, met de Lucky Egg is dat 1000 XP!

Probeer zoveel mogelijk pokéstops te bezoeken
Bij pokéstops krijg je gratis items! Deze items heb je nodig om Pokémon te vangen. Om een Pokéstop te activeren moet je horizontaal over de afbeelding swipen. Welk item je krijgt ligt aan je level, vanaf level 1 krijg je Poké balls en potions. dit kan variëren van 3 tot 9 items. Jij unlocked andere items op hogere levels. Pokéstops resetten om de 5 minuten. De pokéstop word paars als je hem heb geclaimd, en word weer blauw, beschikbaar, na 5 minuten. Dus heb je vlak bij een Pokéstop een pauze? De perfecte tijd om items te farmen.

Eggs
eggEggs kan je krijgen van Pokéstops en zijn in verschillende gradaties, de 2KM, 5KM en 10KM egg. Hoe hoger de KM hoe zeldzamer de pokémon die uit het ei komt. Eggs moet je incuberen en de nodige kilometers lopen om uit te laten komen. Je hebt standaard 1 Incubator die je oneindig kan gebruiken. Wil je meer dan 1 Egg tegelijkertijd incuberen, op level 6 en level 10 krijg je een gratis incubartor die je max. 3 keer kan gebruiken. anders kan je extra incubators kopen in de Pokéshop. Om een ei snel uit te laten komen moet je veel lopen (en de app aan hebben staan). De beste manier om dit te doen is fietsen.

Gotta catch them all!

Download Pokémon GO nu!

[url=https://appsto.re/nl/XnIpbb.i][img]http://i.imgur.com/fZClQL8.png[/img][/url] [url=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo][img]http://i.imgur.com/brHJE1E.png[/img][/url]

Beste aanvallende en verdedigende Pokémon

Hé, een Pinsir! Wow, een Hitmonlee! Twee Pokémon waarvan je enthousiast wordt als je ze voor het eerst in het wild tegenkomt. Deze opleving zal echter van vrij korte duur zijn want ze slaan nog geen deuk in een pakje boter.

Hieronder vind je een lijst met alle aanvallen van de eerste en tweede generatie Pokémons. Het is van belang dat je deze lijst als basis neemt maar zelf ook nog een stapje verder nadenkt over bijvoorbeeld team composities in Gyms. Als de Gym van jou team al door 3 water Pokémon wordt bezet, is het niet verstandig om er ook nog een Vaporeon bij te zetten.

Beste aanvallers

# Pokémon Quick Move Charge Move Aanval Score
 Alakazam   Confusion   Future Sight 100 %
Dragonite   Dragon Tail   Outrage 98 %
Espeon   Confusion   Future Sight 96 %
 Flareon   Fire Spin   Overheat 96 %
 Gengar   Hex   Shadow Ball 94 %
 Machamp   Counter   Dynamic Punch 89 %
 Charizard   Fire Spin   Overheat 87 %
 Exeggutor   Extrasensory   Solar Beam 87 %
 Heracross   Counter   Close Combat 85 %
 Jynx   Confusion   Avalanche 83 %
 Typhlosion   Ember   Overheat 83 %
 Haunter   Shadow Claw   Sludge Bomb 82 %
 Tyranitar   Bite   Stone Edge 82 %
 Ursaring   Counter   Hyper Beam 82 %
 Arcanine   Fire Fang   Fire Blast 80 %
 Gyarados   Dragon Tail   Hydro Pump 79 %
 Houndoom   Fire Fang   Fire Blast 79 %
 Jolteon   Thunder Shock   Thunderbolt 79 %
 Kadabra   Confusion   Shadow Ball 79 %
 Victreebel   Acid   Solar Beam 79 %
 Venusaur   Vine Whip   Solar Beam 78 %
 Magneton   Spark   Zap Cannon 77 %
 Vileplume   Acid   Solar Beam 77 %
 Golem   Rock Throw   Stone Edge 75 %
 Primeape   Counter   Close Combat 75 %
 Rapidash   Fire Spin   Fire Blast 75 %
 Scizor   Bullet Punch   Iron Head 73 %
 Hitmonlee   Rock Smash   Close Combat 72 %
 Pinsir   Bug Bite   X-Scissor 72 %
 Starmie   Water Gun   Hydro Pump 72 %
 Ampharos   Charge Beam   Zap Cannon 71 %
 Granbull   Snarl   Play Rough 71 %
 Hitmonchan   Counter   Close Combat 71 %
 Sunflora   Razor Leaf   Solar Beam 71 %
 Tangela   Vine Whip   Solar Beam 71 %
 Feraligatr   Water Gun   Hydro Pump 70 %
 Kingdra   Dragon Breath   Outrage 70 %
 Magmar   Ember   Fire Blast 70 %
 Nidoking   Poison Jab   Earthquake 70 %
 Omastar   Water Gun   Hydro Pump 70 %
 Raichu   Spark   Wild Charge 70 %
 Rhydon   Mud Slap   Earthquake 70 %
 Sneasel   Feint Attack   Avalanche 70 %
 Vaporeon   Water Gun   Hydro Pump 70 %
 Crobat   Air Slash   Sludge Bomb 69 %
 Kingler   Bubble   Water Pulse 69 %
 Muk   Poison Jab   Gunk Shot 69 %
 Dodrio   Steel Wing   Drill Peck 68 %
 Electabuzz   Thunder Shock   Thunderbolt 68 %
 Porygon2   Hidden Power   Hyper Beam 68 %
 Scyther   Air Slash   X-Scissor 68 %
 Aerodactyl   Steel Wing   Hyper Beam 67 %
 Donphan   Counter   Earthquake 67 %
 Gastly   Lick   Sludge Bomb 67 %
 Machoke   Karate Chop   Dynamic Punch 67 %
 Ninetales   Fire Spin   Overheat 67 %
 Poliwrath   Bubble   Dynamic Punch 67 %
 Snorlax   Lick   Hyper Beam 67 %
 Xatu   Air Slash   Future Sight 67 %
 Cloyster   Frost Breath   Avalanche 66 %
 Golduck   Water Gun   Hydro Pump 66 %
 Meganium   Vine Whip   Solar Beam 66 %
 Mr. Mime   Confusion   Psychic 66 %
 Parasect   Fury Cutter   Solar Beam 65 %
 Piloswine   Ice Shard   Avalanche 65 %
 Seadra   Water Gun   Hydro Pump 65 %
 Hitmontop   Counter   Close Combat 64 %
 Weepinbell   Acid   Power Whip 64 %
 Abra   Zen Headbutt   Shadow Ball 63 %
 Girafarig   Confusion   Psychic 63 %
 Nidoqueen   Poison Jab   Earthquake 63 %
 Raticate   Quick Attack   Hyper Beam 63 %
 Arbok   Acid   Gunk Shot 62 %
 Beedrill   Poison Jab   Sludge Bomb 62 %
 Kabutops   Rock Smash   Stone Edge 62 %
 Slowbro   Confusion   Psychic 62 %
 Slowking   Confusion   Psychic 62 %
 Wigglytuff   Pound   Hyper Beam 62 %
 Bellossom   Razor Leaf   Leaf Blade 61 %
 Murkrow   Feint Attack   Foul Play 61 %
 Sudowoodo   Rock Throw   Stone Edge 61 %
 Tentacruel   Poison Jab   Hydro Pump 61 %
 Fearow   Peck   Sky Attack 60 %
 Ivysaur   Vine Whip   Solar Beam 60 %
 Octillery   Water Gun   Gunk Shot 60 %
 Politoed   Bubble   Hydro Pump 60 %
 Stantler   Tackle   Wild Charge 60 %
 Blastoise   Water Gun   Hydro Pump 59 %
 Clefable   Charge Beam   Dazzling Gleam 59 %
 Graveler   Rock Throw   Stone Edge 59 %
 Qwilfish   Water Gun   Sludge Wave 59 %
 Weezing   Infestation   Sludge Bomb 59 %
 Electrode   Spark   Thunderbolt 58 %
 Furret   Quick Attack   Hyper Beam 58 %
 Lapras   Water Gun   Blizzard 58 %
 Gloom   Razor Leaf   Sludge Bomb 57 %
 Magnemite   Thunder Shock   Thunderbolt 57 %
 Tauros   Tackle   Earthquake 57 %
 Venomoth   Infestation   Bug Buzz 57 %
 Charmeleon   Fire Fang   Flamethrower 56 %
 Forretress   Bug Bite   Heavy Slam 56 %
 Pidgeot   Air Slash   Hurricane 56 %
 Sandslash   Metal Claw   Earthquake 56 %
 Bellsprout   Vine Whip   Power Whip 55 %
 Hypno   Confusion   Future Sight 55 %
 Magcargo   Rock Throw   Overheat 55 %
 Skarmory   Steel Wing   Sky Attack 55 %
 Butterfree   Struggle Bug   Bug Buzz 54 %
 Dragonair   Dragon Breath   Dragon Pulse 54 %
 Dugtrio   Mud Slap   Earthquake 54 %
 Porygon   Hidden Power   Hyper Beam 54 %
 Doduo   Quick Attack   Brave Bird 53 %
 Krabby   Bubble   Bubble Beam 53 %
 Steelix   Iron Tail   Heavy Slam 53 %
 Blissey   Pound   Hyper Beam 52 %
 Golbat   Wing Attack   Shadow Ball 52 %
 Houndour   Feint Attack   Flamethrower 52 %
 Lanturn   Water Gun   Hydro Pump 52 %
 Quilava   Ember   Flamethrower 52 %
 Kangaskhan   Mud Slap   Outrage 51 %
 Nidorino   Poison Jab   Sludge Bomb 51 %
 Dewgong   Frost Breath   Blizzard 50 %
 Grimer   Poison Jab   Sludge Bomb 50 %
 Noctowl   Wing Attack   Sky Attack 50 %
 Quagsire   Water Gun   Earthquake 50 %
 Smoochum   Powder Snow   Ice Beam 50 %
 Ariados   Infestation   Megahorn 49 %
 Flaaffy   Charge Beam   Thunderbolt 49 %
 Geodude   Rock Throw   Rock Slide 49 %
 Miltank   Tackle   Stomp 49 %
 Oddish   Razor Leaf   Sludge Bomb 49 %
 Persian   Scratch   Play Rough 49 %
 Ponyta   Ember   Flame Charge 49 %
 Seaking   Poison Jab   Ice Beam 49 %
 Togetic   Extrasensory   Dazzling Gleam 48 %
 Bayleef   Razor Leaf   Grass Knot 47 %
 Bulbasaur   Vine Whip   Power Whip 47 %
 Magby   Ember   Flame Burst 47 %
 Mankey   Karate Chop   Cross Chop 47 %
 Marowak   Mud Slap   Earthquake 47 %
 Misdreavus   Hex   Ominous Wind 47 %
 Teddiursa   Scratch   Play Rough 47 %
 Yanma   Wing Attack   Aerial Ace 47 %
 Gligar   Wing Attack   Dig 46 %
 Growlithe   Ember   Flamethrower 46 %
 Omanyte   Water Gun   Ancient Power 46 %
 Pupitar   Bite   Dig 46 %
 Snubbull   Bite   Dazzling Gleam 46 %
 Umbreon   Snarl   Foul Play 46 %
 Elekid   Thunder Shock   Discharge 45 %
 Jumpluff   Bullet Seed   Solar Beam 45 %
 Mantine   Bubble   Aerial Ace 45 %
 Wartortle   Water Gun   Hydro Pump 45 %
 Croconaw   Water Gun   Water Pulse 44 %
 Machop   Karate Chop   Cross Chop 44 %
 Azumarill   Bubble   Play Rough 43 %
 Natu   Peck   Drill Peck 43 %
 Pikachu   Thunder Shock   Wild Charge 43 %
 Rhyhorn   Mud Slap   Bulldoze 43 %
 Kabuto   Scratch   Ancient Power 42 %
 Koffing   Infestation   Sludge Bomb 42 %
 Aipom   Scratch   Swift 41 %
 Corsola   Bubble   Power Gem 41 %
 Ekans   Acid   Sludge Bomb 41 %
 Lickitung   Lick   Hyper Beam 41 %
 Mareep   Thunder Shock   Thunderbolt 41 %
 Nidorina   Poison Sting   Sludge Bomb 41 %
 Spearow   Quick Attack   Sky Attack 41 %
 Charmander   Ember   Flamethrower 40 %
 Cyndaquil   Ember   Flamethrower 40 %
 Delibird   Ice Shard   Ice Punch 40 %
 Paras   Bug Bite   Seed Bomb 40 %
 Slowpoke   Confusion   Psychic 40 %
 Staryu   Water Gun   Bubble Beam 40 %
 Chinchou   Bubble   Thunderbolt 39 %
 Exeggcute   Confusion   Psychic 39 %
 Farfetch’d   Air Slash   Leaf Blade 39 %
 Horsea   Bubble   Bubble Beam 39 %
 Poliwhirl   Bubble   Bubble Beam 39 %
 Psyduck   Water Gun   Aqua Tail 39 %
 Rattata   Quick Attack   Hyper Fang 39 %
 Voltorb   Spark   Thunderbolt 39 %
 Chikorita   Vine Whip   Grass Knot 38 %
 Nidoran♂   Poison Sting   Sludge Bomb 38 %
 Sandshrew   Mud Shot   Dig 38 %
 Slugma   Ember   Flame Burst 38 %
 Ledian   Bug Bite   Bug Buzz 37 %
 Pidgeotto   Wing Attack   Aerial Ace 37 %
 Remoraid   Water Gun   Water Pulse 37 %
 Clefairy   Pound   Moonblast 36 %
 Dratini   Dragon Breath   Aqua Tail 36 %
 Dunsparce   Bite   Rock Slide 36 %
 Spinarak   Bug Bite   Signal Beam 36 %
 Diglett   Mud Slap   Dig 35 %
 Goldeen   Peck   Aqua Tail 35 %
 Skiploom   Bullet Seed   Grass Knot 35 %
 Totodile   Water Gun   Water Pulse 35 %
 Larvitar   Bite   Ancient Power 34 %
 Venonat   Bug Bite   Signal Beam 34 %
 Drowzee   Confusion   Psychic 33 %
 Jigglypuff   Pound   Dazzling Gleam 33 %
 Onix   Rock Throw   Stone Edge 33 %
 Vulpix   Ember   Flamethrower 33 %
 Nidoran♀   Poison Sting   Sludge Bomb 32 %
 Pineco   Bug Bite   Gyro Ball 32 %
 Poliwag   Bubble   Bubble Beam 32 %
 Shellder   Tackle   Water Pulse 32 %
 Squirtle   Bubble   Aqua Tail 32 %
 Eevee   Quick Attack   Swift 31 %
 Meowth   Scratch   Foul Play 31 %
 Phanpy   Tackle   Bulldoze 31 %
 Pichu   Thunder Shock   Thunderbolt 30 %
 Tentacool   Bubble   Bubble Beam 30 %
 Unown   Hidden Power   Struggle 30 %
 Cubone   Mud Slap   Dig 29 %
 Pidgey   Quick Attack   Aerial Ace 28 %
 Sentret   Quick Attack   Grass Knot 28 %
 Chansey   Pound   Hyper Beam 27 %
 Ditto   Transform   Struggle 27 %
 Hoppip   Bullet Seed   Grass Knot 27 %
 Seel   Lick   Aqua Tail 27 %
 Igglybuff   Pound   Shadow Ball 26 %
 Swinub   Powder Snow   Rock Slide 26 %
 Wooper   Water Gun   Dig 26 %
 Cleffa   Pound   Grass Knot 25 %
 Hoothoot   Peck   Sky Attack 25 %
 Togepi   Peck   Dazzling Gleam 25 %
 Ledyba   Bug Bite   Aerial Ace 24 %
 Zubat   Quick Attack   Air Cutter 24 %
 Sunkern   Razor Leaf   Grass Knot 23 %
 Tyrogue   Rock Smash   Rock Slide 22 %
 Wobbuffet   Counter   Mirror Coat 20 %
 Weedle   Bug Bite   Struggle 16 %
 Marill   Bubble   Aqua Tail 15 %
 Caterpie   Bug Bite   Struggle 14 %
 Smeargle   Tackle   Struggle 14 %
 Kakuna   Bug Bite   Struggle 12 %
 Metapod   Bug Bite   Struggle 12 %
 Shuckle   Rock Throw   Stone Edge 10 %
 Magikarp   Splash   Struggle 9 %

Beste verdedigers:

# Pokémon Quick Move Charge Move Defense Score
 Blissey   Zen Headbutt   Dazzling Gleam 100%
 Dragonite   Dragon Tail   Outrage 84%
 Rhydon   Mud Slap   Earthquake 75%
 Tyranitar   Iron Tail   Crunch 73%
 Snorlax   Zen Headbutt   Hyper Beam 70%
 Ampharos   Volt Switch   Zap Cannon 67%
 Exeggutor   Extrasensory   Solar Beam 65%
 Jolteon   Volt Switch   Thunderbolt 64%
 Espeon   Confusion   Future Sight 62%
 Gyarados   Dragon Tail   Outrage 62%
 Golem   Mud Slap   Earthquake 61%
 Slowbro   Confusion   Ice Beam 59%
 Alakazam   Confusion   Shadow Ball 57%
 Slowking   Confusion   Fire Blast 57%
 Jynx   Confusion   Avalanche 56%
 Porygon2   Hidden Power   Hyper Beam 55%
 Steelix   Iron Tail   Earthquake 55%
 Lapras   Frost Breath   Ice Beam 54%
 Poliwrath   Bubble   Dynamic Punch 54%
 Heracross   Struggle Bug   Close Combat 53%
 Machamp   Counter   Dynamic Punch 53%
 Flareon   Fire Spin   Overheat 52%
 Venusaur   Razor Leaf   Solar Beam 51%
 Arcanine   Snarl   Fire Blast 50%
 Cloyster   Ice Shard   Avalanche 50%
 Donphan   Counter   Play Rough 50%
 Hypno   Confusion   Future Sight 50%
 Charizard   Fire Spin   Overheat 49%
 Muk   Infestation   Gunk Shot 49%
 Crobat   Air Slash   Sludge Bomb 48%
 Forretress   Struggle Bug   Heavy Slam 48%
 Kangaskhan   Mud Slap   Outrage 48%
 Umbreon   Snarl   Foul Play 48%
 Clefable   Charge Beam   Dazzling Gleam 47%
 Politoed   Bubble   Hydro Pump 47%
 Gengar   Hex   Shadow Ball 45%
 Meganium   Razor Leaf   Solar Beam 45%
 Piloswine   Powder Snow   Avalanche 45%
 Raichu   Volt Switch   Wild Charge 45%
 Granbull   Snarl   Play Rough 44%
 Houndoom   Snarl   Fire Blast 44%
 Golduck   Confusion   Hydro Pump 43%
 Kingler   Bubble   Water Pulse 43%
 Lanturn   Charge Beam   Thunderbolt 43%
 Vileplume   Razor Leaf   Solar Beam 43%
 Typhlosion   Ember   Overheat 42%
 Vaporeon   Water Gun   Aqua Tail 42%
 Electrode   Volt Switch   Thunderbolt 41%
 Kabutops   Rock Smash   Ancient Power 41%
 Ninetales   Fire Spin   Overheat 41%
 Tangela   Infestation   Solar Beam 41%
 Tentacruel   Poison Jab   Hydro Pump 41%
 Chansey   Zen Headbutt   Dazzling Gleam 40%
 Miltank   Zen Headbutt   Body Slam 40%
 Pinsir   Rock Smash   X-Scissor 40%
 Skarmory   Air Slash   Sky Attack 40%
 Ursaring   Counter   Hyper Beam 40%
 Mantine   Bubble   Ice Beam 39%
 Scizor   Bullet Punch   Iron Head 39%
 Noctowl   Extrasensory   Sky Attack 38%
 Scyther   Air Slash   Aerial Ace 38%
 Victreebel   Razor Leaf   Solar Beam 38%
 Weezing   Infestation   Sludge Bomb 38%
 Aerodactyl   Steel Wing   Ancient Power 37%
 Bellossom   Razor Leaf   Leaf Blade 37%
 Mr. Mime   Confusion   Shadow Ball 37%
 Magneton   Charge Beam   Magnet Bomb 36%
 Starmie   Hidden Power   Hydro Pump 36%
 Venomoth   Confusion   Bug Buzz 36%
 Nidoqueen   Poison Jab   Earthquake 35%
 Rapidash   Fire Spin   Fire Blast 35%
 Sudowoodo   Rock Throw   Rock Slide 35%
 Sunflora   Bullet Seed   Solar Beam 35%
 Hitmonlee   Rock Smash   Close Combat 34%
 Nidoking   Iron Tail   Earthquake 34%
 Graveler   Mud Slap   Dig 33%
 Omastar   Mud Shot   Ancient Power 33%
 Tauros   Zen Headbutt   Horn Attack 33%
 Azumarill   Bubble   Play Rough 32%
 Dewgong   Iron Tail   Blizzard 32%
 Girafarig   Confusion   Thunderbolt 32%
 Magmar   Ember   Fire Punch 32%
 Marowak   Mud Slap   Dig 32%
 Pidgeot   Air Slash   Aerial Ace 32%
 Kingdra   Water Gun   Outrage 31%
 Sandslash   Metal Claw   Bulldoze 31%
 Wigglytuff   Feint Attack   Play Rough 31%
 Butterfree   Confusion   Bug Buzz 30%
 Jumpluff   Infestation   Solar Beam 30%
 Parasect   Struggle Bug   Solar Beam 30%
 Feraligatr   Water Gun   Ice Beam 29%
 Machoke   Karate Chop   Dynamic Punch 29%
 Rhyhorn   Mud Slap   Bulldoze 29%
 Togetic   Hidden Power   Dazzling Gleam 29%
 Beedrill   Infestation   Sludge Bomb 28%
 Hitmonchan   Counter   Close Combat 28%
 Sneasel   Ice Shard   Avalanche 28%
 Xatu   Air Slash   Aerial Ace 28%
 Dodrio   Feint Attack   Drill Peck 27%
 Electabuzz   Thunder Shock   Thunderbolt 27%
 Gligar   Wing Attack   Dig 27%
 Hitmontop   Rock Smash   Gyro Ball 27%
 Kadabra   Confusion   Shadow Ball 27%
 Seaking   Peck   Ice Beam 27%
 Furret   Quick Attack   Hyper Beam 26%
 Golbat   Wing Attack   Shadow Ball 26%
 Porygon   Hidden Power   Hyper Beam 26%
 Primeape   Counter   Close Combat 26%
 Stantler   Zen Headbutt   Wild Charge 26%
 Ledian   Struggle Bug   Bug Buzz 25%
 Misdreavus   Hex   Ominous Wind 25%
 Blastoise   Water Gun   Ice Beam 24%
 Ivysaur   Razor Leaf   Solar Beam 24%
 Magcargo   Rock Throw   Overheat 24%
 Dunsparce   Astonish   Dig 23%
 Fearow   Peck   Aerial Ace 23%
 Pupitar   Rock Smash   Dig 23%
 Slowpoke   Confusion   Psyshock 23%
 Gloom   Razor Leaf   Sludge Bomb 21%
 Quagsire   Mud Shot   Sludge Bomb 21%
 Raticate   Quick Attack   Hyper Beam 21%
 Arbok   Acid   Gunk Shot 20%
 Ariados   Infestation   Cross Poison 20%
 Bayleef   Razor Leaf   Grass Knot 20%
 Flaaffy   Charge Beam   Discharge 20%
 Corsola   Bubble   Power Gem 19%
 Dragonair   Iron Tail   Dragon Pulse 19%
 Haunter   Astonish   Sludge Bomb 19%
 Lickitung   Zen Headbutt   Power Whip 19%
 Octillery   Mud Shot   Water Pulse 19%
 Weepinbell   Bullet Seed   Power Whip 19%
 Charmeleon   Ember   Fire Punch 18%
 Drowzee   Confusion   Psyshock 18%
 Exeggcute   Confusion   Seed Bomb 18%
 Persian   Feint Attack   Play Rough 18%
 Poliwhirl   Bubble   Water Pulse 18%
 Quilava   Ember   Flame Charge 18%
 Qwilfish   Poison Sting   Aqua Tail 18%
 Ponyta   Ember   Flame Charge 17%
 Seadra   Water Gun   Dragon Pulse 17%
 Chinchou   Bubble   Thunderbolt 16%
 Dugtrio   Mud Slap   Earthquake 16%
 Grimer   Mud Slap   Sludge Bomb 16%
 Wobbuffet   Counter   Mirror Coat 16%
 Cubone   Mud Slap   Dig 15%
 Krabby   Bubble   Water Pulse 15%
 Murkrow   Peck   Drill Peck 15%
 Phanpy   Rock Smash   Bulldoze 15%
 Geodude   Rock Throw   Rock Slide 14%
 Nidorino   Poison Jab   Sludge Bomb 14%
 Smoochum   Powder Snow   Psyshock 14%
 Yanma   Quick Attack   Silver Wind 14%
 Clefairy   Zen Headbutt   Disarming Voice 13%
 Croconaw   Water Gun   Crunch 13%
 Farfetch’d   Air Slash   Leaf Blade 13%
 Koffing   Infestation   Sludge Bomb 13%
 Machop   Rock Smash   Cross Chop 13%
 Onix   Rock Throw   Sand Tomb 13%
 Magby   Ember   Fire Punch 12%
 Nidorina   Poison Sting   Sludge Bomb 12%
 Oddish   Razor Leaf   Sludge Bomb 12%
 Pidgeotto   Wing Attack   Aerial Ace 12%
 Sandshrew   Mud Shot   Dig 12%
 Skiploom   Bullet Seed   Grass Knot 12%
 Tentacool   Bubble   Water Pulse 12%
 Venonat   Confusion   Signal Beam 12%
 Aipom   Astonish   Swift 11%
 Growlithe   Ember   Flamethrower 11%
 Houndour   Feint Attack   Crunch 11%
 Omanyte   Mud Shot   Ancient Power 11%
 Seel   Ice Shard   Aqua Tail 11%
 Wartortle   Water Gun   Ice Beam 11%
 Abra   Charge Beam   Psyshock 10%
 Eevee   Quick Attack   Dig 10%
 Unown   Hidden Power   Struggle 10%
 Bulbasaur   Vine Whip   Sludge Bomb 9%
 Delibird   Ice Shard   Aerial Ace 9%
 Ditto   Transform   Struggle 9%
 Doduo   Peck   Drill Peck 9%
 Elekid   Thunder Shock   Discharge 9%
 Goldeen   Peck   Aqua Tail 9%
 Horsea   Bubble   Dragon Pulse 9%
 Kabuto   Mud Shot   Ancient Power 9%
 Larvitar   Rock Smash   Ancient Power 9%
 Magnemite   Spark   Magnet Bomb 9%
 Natu   Peck   Psyshock 9%
 Psyduck   Zen Headbutt   Aqua Tail 9%
 Shellder   Ice Shard   Water Pulse 9%
 Squirtle   Bubble   Aqua Tail 9%
 Bellsprout   Acid   Power Whip 8%
 Charmander   Ember   Flame Charge 8%
 Cyndaquil   Ember   Flame Charge 8%
 Gastly   Astonish   Sludge Bomb 8%
 Pineco   Bug Bite   Gyro Ball 8%
 Snubbull   Tackle   Dazzling Gleam 8%
 Teddiursa   Scratch   Crunch 8%
 Voltorb   Spark   Discharge 8%
 Vulpix   Ember   Flame Charge 8%
 Chikorita   Vine Whip   Grass Knot 7%
 Dratini   Iron Tail   Wrap 7%
 Hoothoot   Peck   Aerial Ace 7%
 Jigglypuff   Feint Attack   Dazzling Gleam 7%
 Mankey   Karate Chop   Cross Chop 7%
 Mareep   Thunder Shock   Thunderbolt 7%
 Pikachu   Quick Attack   Wild Charge 7%
 Togepi   Hidden Power   Dazzling Gleam 7%
 Totodile   Water Gun   Crunch 7%
 Cleffa   Zen Headbutt   Grass Knot 6%
 Ekans   Acid   Sludge Bomb 6%
 Ledyba   Bug Bite   Silver Wind 6%
 Nidoran♀   Poison Sting   Sludge Bomb 6%
 Nidoran♂   Peck   Sludge Bomb 6%
 Poliwag   Bubble   Bubble Beam 6%
 Slugma   Ember   Flame Charge 6%
 Swinub   Powder Snow   Icy Wind 6%
 Hoppip   Bullet Seed   Grass Knot 5%
 Marill   Bubble   Aqua Tail 5%
 Paras   Bug Bite   Seed Bomb 5%
 Smeargle   Tackle   Struggle 5%
 Spearow   Peck   Drill Peck 5%
 Staryu   Water Gun   Bubble Beam 5%
 Wooper   Mud Shot   Dig 5%
 Igglybuff   Feint Attack   Shadow Ball 4%
 Kakuna   Bug Bite   Struggle 4%
 Metapod   Bug Bite   Struggle 4%
 Pidgey   Quick Attack   Aerial Ace 4%
 Rattata   Quick Attack   Hyper Fang 4%
 Remoraid   Mud Shot   Water Pulse 4%
 Sentret   Quick Attack   Dig 4%
 Shuckle   Struggle Bug   Rock Blast 4%
 Spinarak   Bug Bite   Signal Beam 4%
 Zubat   Quick Attack   Air Cutter 4%
 Caterpie   Bug Bite   Struggle 3%
 Diglett   Mud Slap   Dig 3%
 Meowth   Scratch   Night Slash 3%
 Tyrogue   Rock Smash   Rock Slide 3%
 Weedle   Poison Sting   Struggle 3%
 Magikarp   Splash   Struggle 2%
 Pichu   Thunder Shock   Thunderbolt 2%
 Sunkern   Razor Leaf   Grass Knot 2%

Level-up item rewards

Elk level dat je trainer omhoog gaat wordt beloond met items. Sommige items, zoals Great Balls, Ultra Balls en Ultra potions kunnen ook worden gevonden bij Pokéstops zodra je het bijbehorende level hebt gehaald.

Voor de hogere levels is het bij ons nog niet bekend wat de rewards zijn, ben jij level 30 of hoger laat dan even weten wat je hebt gekregen zodat we de pagina kunnen updaten.

level 2, 3 & 4

 • pokeball
  x10
 • pokeball
  x15
 • pokeball
  x15

level 5

 • pokeball
  x20
 • potion
  x10
 • revive
  x10
 • Incense
  x1

level 6

 • pokeball
  x15
 • potion
  x10
 • revive
  x5
 • egg-incubator
  x1

level 7

 • pokeball
  x15
 • potion
  x10
 • revive
  x5
 • Incense
  x1

level 8

 • pokeball
  x15
 • potion
  x10
 • revive
  x5
 • berry
  x10
 • lure-module
  x1

level 9

 • pokeball
  x15
 • potion
  x10
 • revive
  x5
 • berry
  x3
 • lucky-egg
  x1

level 10

 • pokeball
  x20
 • super-potion
  x20
 • revive
  x10
 • berry
  x1
 • Incense
  x1
 • lucky-egg
  x1
 • egg-incubator
  x1
 • lure-module
  x1

level 11

 • pokeball
  x15
 • super-potion
  x10
 • revive
  x3
 • berry
  x3

level 12

 • great-ball
  x20
 • super-potion
  x10
 • revive
  x3
 • berry
  x3

level 13

 • great-ball
  x10
 • super-potion
  x10
 • revive
  x3
 • berry
  x3

level 14

 • great-ball
  x10
 • super-potion
  x10
 • revive
  x3
 • berry
  x3

level 15

 • great-ball
  x15
 • hyper-potion
  x20
 • revive
  x10
 • berry
  x10
 • Incense
  x1
 • lucky-egg
  x1
 • egg-incubator
  x1
 • lure-module
  x1

level 16

 • great-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x5
 • berry
  x5

level 17

 • great-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x5
 • berry
  x5

level 18

 • great-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x5
 • berry
  x5

level 19

 • great-ball
  x15
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x5
 • berry
  x5

level 20

 • ultra-ball
  x20
 • hyper-potion
  x20
 • revive
  x20
 • berry
  x20
 • Incense
  x2
 • lucky-egg
  x2
 • egg-incubator
  x2
 • lure-module
  x2

level 21

 • ultra-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x10
 • berry
  x10

level 22

 • ultra-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x10
 • berry
  x10

level 23

 • ultra-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x10
 • berry
  x10

level 24

 • ultra-ball
  x10
 • hyper-potion
  x10
 • revive
  x10
 • berry
  x10

level 25

 • ultra-ball
  x25
 • max-potion
  x20
 • revive
  x15
 • berry
  x15
 • Incense
  x1
 • lucky-egg
  x1
 • egg-incubator
  x1
 • lure-module
  x1

level 26

 • ultra-ball
  x10
 • max-potion
  x15
 • revive
  x10
 • berry
  x15

level 27

 • ultra-ball
  x10
 • max-potion
  x15
 • revive
  x10
 • berry
  x15

level 28

 • ultra-ball
  x10
 • max-potion
  x15
 • revive
  x10
 • berry
  x15

level 29

 • ultra-ball
  x10
 • max-potion
  x15
 • revive
  x10
 • berry
  x15

level 30

 • ultra-ball
  x30
 • max-potion
  x20
 • revive
  x20
 • berry
  x20
 • Incense
  x3
 • lucky-egg
  x3
 • egg-incubator
  x3
 • lure-module
  x3

Pokémon vinden met de hulp van de “Nearby Pokémon”

In de Pokémon GO Beta werden de afstanden nog in meters uitgedrukt in plaats van de huidige voetstappen, helaas is de GPS op telefoon niet nauwkeurig genoeg. Bij release van het spel is daarom voor het voetstappen systeem gekozen en dit werkt in principe hetzelfde. Je kan zien welke Pokémon er bij jou in de buurt zijn met het tabje Nearby Pokémon, helemaal rechts onderin het spel te vinden. Veel mensen weten nog niet hoe dit precies werkt, deze guide gaat daar verandering in brengen.

nearbyguideimg

Eindelijk die Eevee waar je al dagen naar op zoek bent.

Nieuwe Nearby-functie

De nieuwe nearby-functie is erg gemakkelijk te gebruiken. Na het starten van Pokémon Go klik je op de rechter onderhoek, waar drie kleine afbeeldingen van Pokémon zijn te zien.
Zodra je dit open heb hoef je alleen nog maar opzoek te gaan naar de locatie die wordt aangegeven bij de desbetreffende Pokémon. Als laatste hoef je alleen nog maar op de Pokémon te klikken om de afstand tussen jou en de Pokémon te zien.

Hoe ver is de afstand tussen mij en de Pokémon?

 • 0 voetstapjes: 0 – 40 meter (de Pokémon kan dus ieder moment op je scherm verschijnen)
 • 1 voetstapje: 40 – 75 meter
 • 2 voetstapjes: 75 – 150 meter
 • 3 voetstapjes: 150 – 225 meter