HomeGO MapZo speel je het beste Pokemon GO in Breda!

Zo speel je het beste Pokémon GO in Breda!

Voor onze Pokémon GO Nederland map schrijven we voor elk denkbare stad of dorp een uitgebreid artikel. In deze Artikelen behandelen we dingen zoals de hotspots en de beste routes. Voor dit artikel hebben we ons gericht op het spelen van Pokémon GO in Breda!

Pokémon GO in Breda

Breda staat over het algemeen bekend als één van de gezelligste steden van Nederland. Met meer dan 180.000 inwoners, hoef je er niet van op te kijken wanneer je mede Pokémon GO trainers tegen komt. Het spel wordt dan ook tot op de dag van vandaag nog erg actief gespeeld in Breda.

Waar Breda het meest om bekend staat, is de bruisende binnenstad. Die werd dan ook meerdere jaren uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland. Deze binnenstad is dan ook de grootste aanrader om Pokémon GO in te spelen.

Lees ook:  Dit zijn de beste Pokémon GO plekken in Nederland

Binnenstad BredaRondje binnenstad van Breda

De binnenstad van Breda is makkelijk te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Een mooi startpunt voor een prachtige Pokémon GO route is het Spanjaardsgat. Via daar kun je met een brug over de haven om zo door de Vismartkstraat de Havermarkt op de lopen. Tussen de vele terrassen en gezellige cafés zitten een aantal Pokéstops waar je aan kunt spinnen.

Vanaf de Havermarkt kun je door ’t Sas lopen om op die manier bij de Barones uit te komen. Wanneer je door de Barones steekt, kom je op de winkelstraat van Breda uit. Wanneer je rechtdoor over de Ridderstraat loopt, kun je rechtsaf de Grote Markt op. Wanneer je de Grote Markt oversteekt en over het Kasteelplein loopt, kun je rechtsaf het Park Valkenberg, ook wel de grootste hotspot van Breda, in lopen.

Pokémon GO in Breda

Wanneer je het park verlaat aan de kant van de Valken straat, kun je via de Boschstraat alsmaar rechtdoor teruglopen naar het Spanjaardsgat. Op de terugweg kom je weer langs alle leuke terrassen en winkels dus ga zéker nog even ergens zitten! Uiteindelijk heb je een route gelopen van zo’n 4 kilometer.

Pokémon GO Hotspot Breda

De grootste hotspot om Pokémon GO te spelen in Breda is park valkenberg. In dit park vind je een aantal Pokestops, gyms, maar ook een nest. Het park is al jarenlang iedere maand de basis voor community bijeenkomsten. Zéker een plek die je mee moet pakken dus.

Meehelpen met de GO Map

Lijkt het je leuk om een artikel te schrijven over jouw eigen stad? Dan is dat mogelijk! We hebben de doelstelling om voor élke stad in Nederland een uitgebreid artikel op de website te hebben. Heb je interesse om een soortgelijk artikel te maken? Mail ons dan even op info@gekkies.nl!